ΑρχικήΠαραπολιτικάΗ σκληρή απάντηση του Πλακιά στον Φάμελλο για τον Γενηδούνια

Η σκληρή απάντηση του Πλακιά στον Φάμελλο για τον Γενηδούνια

Οργισμένη απάντηση του Νίκου Πλακιά στον Σωκράτη Φάμελλο με φόντο την απόλυση του Γενηδούνια από τη Hellenic Train.

Έντονη αντίδραση προκάλεσαν στον Νίκο Πλακιά, πατέρα δύο θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου, αναφορικά με την απόλυση του πρώην προέδρου των μηχανοδηγών και εκ νέου υποψήφιου, Κώστα Γενηδούνια, από τη Hellenic Train, μόλις μία ημέρα πριν την Εργατική Πρωτομαγιά.

Ο κ. Πλακιάς, με σκληρή γλώσσα, κατηγόρησε ευθέως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υποκρισία και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης, υπενθυμίζοντας τον ρόλο και τις ευθύνες του συνδικαλιστή κατά την περίοδο που προηγήθηκε του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Φάμελλος έγραψε στο X:

Ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών, και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Γενηδούνιας, μία μέρα πριν την Πρωτομαγιά απολύθηκε από τη Hellenic Train. Ως πρόεδρος είχε επισημάνει επανειλημμένως στον κ. Καραμανλή τα προβλήματα ασφαλείας του σιδηροδρόμου. Και απολύεται τώρα, την ώρα που έφτασε δικογραφία στη Βουλή για τα εγκληματικά λάθη του πρώην υπουργού. Μια κυβέρνηση διαφθοράς και αυταρχισμού, που επί της ουσίας τιμωρεί τον συνδικαλισμό. Απολύει εκείνον που τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα. Διότι δεν αντέχουν τη Δικαιοσύνη και δεν ανέχονται τη Δημοκρατία. Όμως δεν θα τους περάσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να λάμψει η αλήθεια.

Με τον Νίκο Πλακιά να του απαντά:

Μάλλον @SFamellos δεν είσαι αρκετά ενήμερος . Αφού ήξερε τα προβλήματα και τις παθογένειες τόσων ετών γιατί δεν παραιτήθηκε αμέσως μετά το έγκλημα ; Γιατί παρέμεινε στην θέση του ; Και συνέχιζε να πληρώνεται από τους δολοφόνους των παιδιών μου ; Είναι πολλά τα λεφτά Σωκράτη !!! Αλλά και η θέση σας βολεύει για να την χρησιμοποιήσετε για πολιτικά οφέλη . Ντροπή !!! Αν γνώριζες τον ρόλο του συγκεκριμένου στο έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ θα ντρεπόσουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις . Πλυντήριο στον Σπιρτζη ; Πλυντήριο και στον Γενηδουνια; Από εμένα λευκή επιταγή δεν θα πάρει κανένας .