Η συνάντηση Μητσοτάκη-Βασιλακόπουλου για μπάσκετ

7 mins read

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική του ζωή, την οικογένειά του αλλά και τις απειλές που έχει δεχθεί κατά καιρούς, προχώρησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

«Τα τελευταία 2 χρόνια έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου σε σημαντικό ποσοστό, μου αρέσαν οι ταβέρνες, πηγαίνω ακόμα και τραγουδάω με τους φίλους μου. Μου αρέσει το λαϊκό τραγούδι. Κακοποιώ το τραγούδι. Μπορώ να τραγουδήσω πάνω από 500 τραγούδια, είμαι αρκετά ατάλαντος για να γίνω τραγουδιστής», ανέφερε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» ο γνωστός πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Και συνέχισε:

«Στην πανδημία στερήθηκα πολύ το μπάσκετ.  Έπαιζα μικρός στον Έσπερο Καλλιθέας, αλλά 1,76 τι μπάσκετ να παίξω; Βλέπω τον πρωθυπουργό στο μπάσκετ, την ώρα που τελειώνουμε από το γήπεδο έρχεται εκείνος. Όταν τελειώσει η πανδημία, θα κάνω ένα μεγάλο μπάρμπεκιου για τους φίλους μου. Έχω τρέλα με το ψήσιμο, έχω ό,τι ψηστική μηχανή μπορείτε να φανταστείτε. Συμβουλή προς τους Έλληνες: πρέπει να μην κάνουν τόσο ξεροψημένα τα κρέατα, γιατί στεγνώνουν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Facebook Comments