ΑρχικήΠαραπολιτικάIδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εξ απορρήτων του Γ. Παπανδρέου στον ΣΥΡΙΖΑ...

Iδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εξ απορρήτων του Γ. Παπανδρέου στον ΣΥΡΙΖΑ – δείτε ποιο…

Το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εξ απορρήτων του Γ. Παπανδρέου οδεύει προς στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ…

Η Ρεγγίνα Βάρτζελη, θα είναι- σύμφωνα με πληροφορίες- μεταξύ των προσώπων που θα συμμετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή, που θα ανακοινωθεί μέσα στη μέρα.

Η επιλογή αυτή φωτογραφίζει  το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστεά Σύμφωνα με πληροφορίες η επικοινωνία με την Ρεγγίνα Βάρτζελη έγινε από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Στη σύνθεση της ΚΕΑ φέρεται να εντάσσονται και άλλοι όπως ο Θύμιος Λιβάνης, πρώην βουλευτές επί Γιώργου Παπανδρέου, πολιτικοί φίλοι του Κώστα Σημίτη, όπως ο Έλληνας γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αχιλλέας Μητσός, αλλά και συνδικαλιστές όπως οι πρόεδροι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ.

Ανακοινώθηκε η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με την πρώτη συνεδρίαση να πραγματοποιείται το Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το νέο όργανο θα αριθμεί 650 μέλη και περιλαμβάνει τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας, πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσωπικότητες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Στην ΚΕΑ περιλαμβάνονται πρόσωπα εκτός από τη Ρεγγίνα Βάρτζελη, πρώην ΓΓ της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, ο Νίκος Μουζέλης, ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νίκος Μαδεμλής, ο πρώην υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, κ.ά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ