Κ. Μητσοτάκης: Πεζοπορία τεσσάρων ωρών και πολιτικό γεύμα στο Μέτσοβο (photos)

9 mins read

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζει τις ολιγοήμερες διακοπές του στο Μέτσοβο με την οικογένειά του.

Το πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη περιελάμβανε πεζοπορία

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, ο Κ. Μητσοτάκης, το πρωί του Σαββάτου, περπάτησε περίπου τέσσερις ώρες στα βουνά του Μετσόβου και δήλωσε ενθουσιασμένος από τα μέρη που συνάντησε, ενώ όπως είπε θα βρίσκεται στην περιοχή με κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

κυριακοσ μητσοτακης

Ο πρωθυπουργός έκανε πεζοπορία και σπορ στο χιονοδρομικό του Ανηλίου, μαζί με την οικογένεια του το Σάββατο, ενώ την Παρασκευή είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από τα βουνά της περιοχής με τις ευχές του.

Φαγητό στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου

Ο κ. Μητσοτάκης, λάτρης των Ηπειρωτικών βουνών πέρασε πολλές ώρες στη φύση, όπως είχε δηλώσει θα ήθελε να σκεφτεί και το θέμα του προέδρου της Δημοκρατίας στο βουνό, και στη συνέχεια κατέληξε στο σαλέ του χιονοδρομικού, για ένα καθαρά πολιτικό γεύμα.

μαρεβα μητσοτακη

Στο τραπέζι προσκεκλημένοι ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, οι βουλευτές του Νομού Μαρία Κεφάλα, Σταύρος Καλογιάννης και Γιώργος Αμυράς καθώς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Η συζήτηση περιστράφηκε σε πολλά θέματα τόσο της κεντρικής πολιτικής σκηνής όσο και της τοπικής επικαιρότητας με τους παριστάμενους να μην αποκαλύπτουν λεπτομέρειες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σαλέ ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με κόσμο και έβγαλε φωτογραφίες.

κυριακος μητσοτακης

Facebook Comments