Κ. Μπακογιάννης: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χαρούν σύντομα»

11 mins read

«Αισιόδοξος πως μέχρι το τέλος του φετινού καλοκαιριού θα υπάρξουν θετικές, όσο και τελικές εξελίξεις γύρω από το θέμα της «Διπλής Ανάπλασης» και του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε τοποθέτησή του στην εκπομπή «Τα παράπονα στο δήμαρχο» του σταθμού «Αθήνα 984».

Ο πρώτος πολίτης των Αθηνών, δεν έκανε καμία (επίσημη ή ανεπίσημη) ανακοίνωση γύρω από το πρότζεκτ, μέχρι να «κλειδώσει» το σχέδιο, οι πηγές χρηματοδότησης και το χρονοδιάγραμμα, ωστόσο ήταν ξεκάθαρος πως έως το τέλος Αυγούστου «…οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν χαρά».

«Θα περίμενε κανείς, να βγει ο δήμαρχος να κάνει μια εξαγγελία χωρίς περιεχόμενο για επικοινωνιακούς λόγους. Εγώ έχω κάνει την εξής επιλογή, να πειθαρχήσω. Αυτό σημαίνει ότι εμείς όταν βγούμε να μιλήσουμε για το γήπεδο, θα μιλήσουμε έχοντας κλείσει-δέσει το σχέδιο, τις πηγές χρηματοδότησης και το χρονοδιάγραμμα. Να μπορούμε δηλαδή να πούμε με όλη τη βεβαιότητα ότι αυτό είναι που θα γίνει και θα γίνει. Έχουμε δώσει στον εαυτό μας ένα περιθώριο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού», τόνισε για το θέμα ο Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο σχεδιασμός:

«Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω να πειθαρχώ. Είναι προφανώς πολύ μεγάλος ο πειρασμός να πω κάτι αυτή τη στιγμή, όμως πρέπει να γίνει σωστά αυτό. Επιτρέψτε μου να μιλήσω όταν θα έχουμε κάτι σίγουρο ως προς την οικονομική του διάσταση αλλά και τη νομική του διάσταση. Είναι ένα έργο που ξεπερνά τον Παναθηναϊκό και σας το λέω εγώ που είμαι και οπαδός του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πόλη».

Facebook Comments