Και ο Κοτζιάς στην προοδευτική διακυβέρνηση!

109 mins read

Επιστολές στους πολιτικούς αρχηγούς της αριστεράς και της κεντροαριστεράς έστειλε ο επικεφαλής της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς.
Ο Β. Σκουρής στο ieidiseis.gr δημοσιοποιεί το περιεχόμενο των επιστολών προς Τσίπρα, Γεννηματά, Κουτσούμπα, Βαρουφάκη, Παπανδρέου, για τη δημιουργία ενός μεγάλου «Μετώπου Σωτηρίας και Αναγέννησης».
Πέραν των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, ΚΙΔΗΣΟ, ο Νίκος Κοτζιάς έχει αποστείλει επιστολές προς Οικολόγους-Πράσινους, Παύλο Γερουλάνο, Λούκα Κατσέλη και την Πολιτική Οικολογία-Πράσινο Κύμα.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ:
Προς τον
Πρόεδρο και την ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
Αγαπητέ Αλέξη,
Με μεγάλη ικανοποίηση είδαμε την κοινή απόφαση των τριών κομμάτων της Ελληνικής Βουλής για το Πολυτεχνείο και πτυχές του δημοκρατικού ζητήματος. Θεωρούμε τη συνεργασία των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων της Δημοκρατικής-Προοδευτικής και πατριωτικής παράταξης θεμέλιο για ένα διαφορετικό αύριο για την Ελλάδα και τον λαό της.
Αγαπητές συντρόφισσες και σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,
Θα είναι ευχής έργο η επανάληψη αυτής της σύμπραξης των τριών και στο μέλλον. Θα θέλαμε, όμως, ταυτόχρονα, να διαμορφωθεί μια συνεργασία που να είναι ανοικτή σε όλες τις δυνάμεις της δημοκρατικής συμπαράταξης και να αποκτήσει πολιτική – προγραμματική βάση.
Ασφαλώς τα προγράμματα των προοδευτικών δυνάμεων έχουν διαφορές και αυτό είναι από μια σκοπιά καλό. Όποιος επιδιώκει τη συνεργασία ανάμεσα σε αριστερές δυνάμεις, δεν αντιλαμβάνεται την πολιτική μόνο ως διαπάλη δυνάμεων, ως μια σύγκρουση με κερδισμένους και χαμένους, αλλά ως έναν δρόμο όπου διαφορετικές δυνάμεις μπορούν και συμβαδίσουν σε μια κοινή πορεία. Γνωρίζει τον στόχο, την ήττα του νεοσυντηρητισμού-νεοφιλελευθερισμού και την ανατροπή της πορείας παρακμής και αποδιοργάνωσης της χώρας. Πρόκειται για μια επιλογή Σωτηρίας και Αναγέννησης της Πατρίδας και του λαού της, ενάντια στα ολιγαρχικά κέντρα και την διαπλοκή που αυτά έχουν με πολλές πλευρές της κοινωνικής-πολιτικής ζωής του τόπου. Είναι μια πολιτική που γνωρίζει ότι η νίκη βρίσκεται στην παραδοχή ότι ύψιστο κριτήριό μας είναι οι ανάγκες της χώρας και του λαού. Ότι σε αυτή την πάλη μπορούν να υπάρξουν πολλά διαφορετικά επιχειρήματα και πρακτικές, όπου άλλες μπορούν να αποδειχτούν ορθές και άλλες όχι. Όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθη βαδίζοντας σε έναν σωστό δρόμο. Ότι το ζητούμενο δεν είναι να τα βρει η αριστερά με το σύστημα, ούτε, βέβαια, να σπαταληθεί σε άγονους και αδιέξοδους αγώνες.
Ο δρόμος της Αναγέννησης της ελληνικής κοινωνίας δεν αντέχει εγωισμούς, αλλά θέλει την εμπλοκή και συμπαράταξη όσο το δυνατό περισσότερων δυνάμεων, την κινητοποίησή τους, όπως και την κινητοποίηση όσων έχουν απογοητευτεί, αλλά και όσων έχουν αποστασιοποιηθεί και στέκονται κριτικά απέναντι στην αριστερά συνολικά καθώς και κάθε μία δύναμή της ξεχωριστά. Στην αριστερά κάθε δύναμη έχει τις αρετές και τις αδυναμίες της. Ορισμένες, λίγες,  διαθέτουν οργανωτικά «πλεονεκτήματα», άλλες κυβερνητική πείρα και όγκο δυνάμεων, μερικές άλλες, πάλι, ιδέες και επιχειρήματα, άλλες συνδυασμό των προαναφερθέντων χαρακτηριστικών. Όλα μπορούν να δοκιμαστούν μέσα από το διάλογο και την κοινή πορεία για μια άλλη, Νέα Ελλάδα, σε μια κοινή προσπάθεια να υλοποιήσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τη χώρα και το λαό της. Διότι μετά το τέλος της κρίσης της πανδημίας, αλλά και άλλων πλευρών της κρίσης, το πιθανότερο είναι πάρα πολλά να μην είναι όπως ήταν. Τόσο διεθνώς, όσο και στην ελληνική κοινωνία.
Για να ξεφύγουμε από την κρίση και να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα προοδευτικών-δημοκρατικών αλλαγών χρειάζεται η δύναμη του πραγματικού κινήματος, και αυτό θα γίνεται τόσο ισχυρότερο όσο πιο ενωμένες θα είναι στη δράση οι διαφορετικές δυνάμεις της αριστεράς και της δημοκρατίας.
Εμείς εκείνο που προτείνουμε είναι να διαμορφώσουμε μέσα από τον διάλογο και την κοινή δράση ένα ελάχιστο κοινό πρόγραμμα για να αντιμετωπίσουμε την σύνθετη, πολύπλευρη και πολύπλοκη κρίση μέσα στην οποία βρίσκεται η χώρα. Εκτιμούμε ότι η διεθνής θέση και οι δυνατότητες της χώρας υποχωρούν  από όλες τις πλευρές, με βαριές και μακρόχρονες συνέπειες για το λαό μας. Η Πατρίδα θα πρέπει να σωθεί και να αναγεννηθεί με σχέδιο, όραμα, κοινό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων. Πιστεύουμε ότι από κοινού μπορούμε να συμβάλλουμε στην επανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης.
Γνωρίζετε καλά συντρόφισσες και σύντροφοι,
Ότι σήμερα στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε μεγάλους κινδύνους με την διακινδύνευση, αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική, να υπάρξουν μακρόχρονες αρνητικές συνέπειες και να μας οδηγήσει σε εθνικές περιπέτειες και απώλειες. Η συνεργασία όλων των δυνάμεων απέναντι στην λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού και του νεοσυντηρητισμού είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε μετά την πτώση της χούντας. Η καλή και με προτάσεις αντίσταση στην «ταξική πάλη από τα πάνω» είναι απαραίτητη όσο ποτέ.
Η κρίση όπως διαγνώσαμε μετά τις πρώτες εβδομάδες της διακυβέρνησης του τόπου από τη ΝΔ είναι πολύπλευρη, πολύμορφη και αλληλοσυνδεόμενη. Δυστυχώς τείνει να μετασχηματιστεί σε πορεία συνολικής παρακμής του τόπου. Από την άλλη, βέβαια, μας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε νέες σκέψεις και να συγκροτήσουμε πάνω σε αρχές και αξίες νέες πολιτικές συνεργασίες, γιατί όχι και συμμαχίες. Στόχος μας να υλοποιήσουμε μια πολιτική που θα δίνει μέλλον στην κοινωνία μας και θα την κάνει ικανή να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του 21ου αιώνα, των νέων τεχνολογιών, της οικολογίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Μια πολιτική Σωτηρίας της χώρας και της Κοινωνίας. Αναγέννησης του τόπου.
Με την παρούσα επιστολή σας στέλνουμε την πρότασή μας για έξη άξονες προγραμματικής στόχευσης και δράσης. Ελπίζουμε να αποτελεί μια βάση συζήτησης που μπορεί να διεξαχθεί είτε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας από αντιπροσωπείες των δύο μερών, είτε μετά την άρση του λοκ-ντάουν.
Κύριο μας μέλημα είναι να αποκτήσουν και πάλι η αριστερά και οι δημοκρατικές δυνάμεις μια νοοτροπία και πολιτική ψυχολογία συνεργασίας. Γνωρίζουμε το μπόι μας και το μέχρι που φτάνει η σκιά μας. Όμως, δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο από τη δημιουργία ενός μεγάλου «Μετώπου Σωτηρίας και Αναγέννησης» της Πατρίδας και του λαού μας. Μέτωπο που η σημασία της συνεργασίας των δυνάμεων του πατριωτισμού, του δημοκρατισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ανανέωσης και αναγέννησης της χώρας είναι κομβική και αναντικατάστατη. Για αυτό σας καλούμε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο να ανταποκριθείτε στην ουσία της πρότασής μας και να συμβάλουμε σε αυτό που όλοι μας θέλουμε.
Με εκτίμηση
Για το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΡΑΤΤΩ
Ο Πρόεδρος του Ν. Κοτζιάς
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
Προς την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και την ΚΕ του Κόμματος
Αγαπητή Φώφη, αγαπητές συντρόφισσες και αγαπητοί σύντροφοι,
Παρά τις δυσκολίες στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας ελπίζουμε στη συνεργασία των δυνάμεων της Δημοκρατικής Παράταξης κάτι στο οποίο θέλουμε να βοηθήσουμε. Θα θέλαμε αυτή η συνεργασία να είναι ανοικτή σε όλες τις δυνάμεις της δημοκρατικής συμπαράταξης και να αποκτήσει μια ελάχιστη πολιτική – προγραμματική βάση.
Ασφαλώς τα προγράμματα των προοδευτικών δυνάμεων καθώς και η πρακτική έχουν διαφορές και αυτό είναι από μια σκοπιά φυσιολογικό. Είναι στοιχείο της Δημοκρατίας ο διάλογος, η άμιλλα επιχειρημάτων και θέσεων με σκοπό το κάλλιστο αποτέλεσμα για τη χώρα και την κοινωνία μας.
Εμείς εκείνο που προτείνουμε είναι ένα ελάχιστο κοινό πρόγραμμα όλων των δυνάμεων για να αντιμετωπίσουμε την σύνθετη, πολύπλευρη και πολύπλοκη κρίση μέσα στην οποία βρίσκεται η χώρα. Εκτιμούμε ότι η διεθνής θέση και οι δυνατότητες της χώρας υποχωρούν  από όλες τις πλευρές, με βαριές και μακρόχρονες συνέπειες για το λαό μας. Η Πατρίδα θα πρέπει να σωθεί και να αναγεννηθεί  με σχέδιο, όραμα, κοινό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων. Η χώρα πρέπει να αφήσει πίσω της την μικροπολιτική, τις προσωπικές επιθέσεις, τις ανούσιες ενασχολήσεις. Ο κόσμος αλλάζει και μετά την παρούσα κρίση δεν θα είναι ο ίδιος.
Σήμερα στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε μεγάλους κινδύνους. Ανησυχούμε ότι αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική, ότι θα υπάρξουν μακρόχρονες αρνητικές συνέπειες και πιθανά να οδηγηθούμε σε εθνικές περιπέτειες και απώλειες. Η συνεργασία όλων των δυνάμεων απέναντι στην λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού και του νεοσυντηρητισμού είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε μετά την πτώση της χούντας.
Με την παρούσα επιστολή σας στέλνουμε την πρότασή μας για έξι άξονες προγραμματικής στόχευσης και δράσης. Είναι η δική μας πρόταση για τη συζήτηση που μπορεί να διεξαχθεί ανάμεσα στις δυνάμεις που ενδιαφέρονται για την Σωτηρία και Αναγέννηση της χώρας, είτε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας από αντιπροσωπείες των δύο μερών, είτε μετά την άρση του λοκ-ντάουν.
Με εκτίμηση Για το ΠΣ του ΠΡΑΤΤΩ
Ο Πρόεδρος του Ν. Κοτζιάς
ΥΓ. Ελπίζω να είσαι καλά στην υγεία. Εγώ με ικανοποίηση σε βλέπω δυνατή και μαχητική.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
Προς τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και την ΚΕ του ΚΚΕ
Αγαπητέ Δημήτρη,
Θα θέλαμε καταρχάς να σας συγχαρούμε για τις τολμηρές πρωτοβουλίες που έχετε πάρει το τελευταίο διάστημα, όπως με τις εργατικές κινητοποιήσεις, τον εορτασμό της πρωτομαγιάς και πρόσφατα του Πολυτεχνείου. Όπως εκτιμούμε και εμείς, το δημοκρατικό ζήτημα παραμένει στην Ελλάδα και για την αριστερά στο σύνολό της κομβικό.
Αγαπητοί σύντροφοι, αγαπητές συντρόφισσες
με χαρά μας διαπιστώσαμε την πρωτοβουλία σας για την κοινή επιστολή των τριών κομμάτων. Το ΠΡΑΤΤΩ πίστευε και πιστεύει στην συνεργασία των προοδευτικών-δημοκρατικών δυνάμεων. Ασφαλώς αποτελεί ένα βήμα μπροστά που θα είναι ευχής έργο να επαναλαμβάνεται αυτή η σύμπραξη των τριών και στο μέλλον. Θα θέλαμε, όμως, ταυτόχρονα , να προχωρήσουμε όλες οι δυνάμεις που θέλουν τη Σωτηρία της Πατρίδας και την προοδευτική αναγέννηση της χώρας σε μία συνεργασία ανοικτή σε όλες τις δυνάμεις της δημοκρατικής συμπαράταξης που να έχει ως βάση μια ελάχιστη πολιτική – προγραμματική συμφωνία.
Ασφαλώς τα προγράμματα των προοδευτικών δυνάμεων έχουν διαφορές και αυτό είναι από μια σκοπιά καλό. Εμείς εκείνο που προτείνουμε είναι ένα ελάχιστο κοινό πρόγραμμα για να αντιμετωπίσουμε την σύνθετη, πολύπλευρη και πολύπλοκη κρίση μέσα στην οποία βρίσκεται η χώρα. Εκτιμούμε ότι η διεθνής θέση και οι δυνατότητες της χώρας υποχωρούν  από όλες τις πλευρές, με βαριές και μακρόχρονες συνέπειες για το λαό μας. Η Πατρίδα θα πρέπει να σωθεί και να αναζωογονηθεί με σχέδιο, όραμα, κοινό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων. Το ΚΚΕ είναι ιστορικά το κόμμα με τη μεγαλύτερη εμπειρία στη συνεργασία διαφορετικών δυνάμεων προκειμένου να προασπιστεί την χώρα και τον λαό της.
Γνωρίζετε καλά σύντροφοι και συντρόφισσες,
Ότι σήμερα στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε μεγάλες προκλήσεις και την διακινδύνευση, αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική, να έχει μακρόχρονες αρνητικές συνέπειες και να μας οδηγήσει σε εθνικές περιπέτειες και απώλειες. Η συνεργασία όλων των δυνάμεων απέναντι στην λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού και του νεοσυντηρητισμού είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε μετά την πτώση της χούντας.
Με την παρούσα επιστολή σας στέλνουμε την πρότασή μας για έξι άξονες προγραμματικής στόχευσης και δράσης. Αποτελεί τη δική μας συνεισφορά για μια συζήτηση με στόχο ένα πρόγραμμα για τη δημιουργία ενός προοδευτικού Μετώπου, που μπορεί να διεξαχθεί είτε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας από αντιπροσωπείες των δύο ή και περισσότερων μερών, είτε μετά την άρση του λοκ-ντάουν.
Κύριο μας μέλημα είναι να αποκτήσει και πάλι η αριστερά μια νοοτροπία και πολιτική ψυχολογία συνεργασίας. Γνωρίζουμε το μπόι μας και το μέχρι που φτάνει η σκιά μας. Όμως, δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο από τη δημιουργία ενός μετώπου Σωτηρίας και Αναγέννησης της Πατρίδας και του λαού μας. Μέτωπο που η σημασία του ΚΚΕ είναι κομβική και αναντικατάστατη.
Με εκτίμηση
Για το ΠΣ του ΠΡΑΤΤΩ
Ο Πρόεδρος του Ν. Κοτζιάς
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
Προς τον Πρόεδρο του ΜΕΡΑ ’25 και τα όργανα του Κόμματος
Αγαπητέ Γιάννη,
αγαπητές συντρόφισσες/σύντροφοι, φίλες και φίλοι,
Με χαρά μας διαπιστώσαμε την πρωτοβουλία σας για την κοινή επιστολή των τριών κομμάτων, δείγμα, ελπίζουμε, υπέρβασης κάθε αρνητισμού στη συνεργασία των δυνάμεων της Δημοκρατικής Παράταξης. Το ΠΡΑΤΤΩ πίστευε και πιστεύει στην συνεργασία των προοδευτικών-δημοκρατικών δυνάμεων. Πιστεύουμε ότι η κατάσταση της χώρας είναι τόσο κρίσιμη ώστε χρειάζεται ο διάλογος μεταξύ όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων, η κοινή τους δράση στη βάση μιας ελάχιστης πολιτικής– προγραμματικής συμφωνίας.
Ασφαλώς τα προγράμματα των προοδευτικών δυνάμεων έχουν διαφορές και αυτό είναι από μια σκοπιά καλό. Η άμιλλα προτάσεων και επιχειρημάτων είναι ο πνεύμονας της δημοκρατίας. Προτείνουμε, όμως, ταυτόχρονα, ένα ελάχιστο κοινό πρόγραμμα για να αντιμετωπίσουμε την σύνθετη, πολύπλευρη και πολύπλοκη κρίση μέσα στην οποία βρίσκεται η χώρα και όλα τα μεγέθη της συρρικνώνονται. Εκτιμούμε ότι η διεθνής θέση και οι δυνατότητες της χώρας υποχωρούν  από όλες τις πλευρές, με βαριές και μακρόχρονες συνέπειες για το λαό μας. Η Πατρίδα θα πρέπει να σωθεί και να αναγεννηθεί με σχέδιο, όραμα, κοινό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων.
Σήμερα στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε μεγάλες προκλήσεις με την διακινδύνευση, αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική, να έχει μακρόχρονες αρνητικές συνέπειες και να μας οδηγήσει σε εθνικές περιπέτειες και απώλειες. Η συνεργασία όλων των δυνάμεων απέναντι στην λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού και του νεοσυντηρητισμού είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε μετά την πτώση της χούντας.
Με την παρούσα επιστολή σας στέλνουμε την πρότασή μας για έξι άξονες προγραμματικής στόχευσης και δράσης. Ελπίζουμε να αποτελεί μια βάση συζήτησης που μπορεί να διεξαχθεί είτε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας από αντιπροσωπείες των δύο μερών, είτε μετά την άρση του λοκ-ντάουν.
Με εκτίμηση
Για το ΠΣ του ΠΡΑΤΤΩ
Ο Πρόεδρος του Ν. Κοτζιάς
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Προς τον Πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ και τα στελέχη του Κόμματος
Αγαπητέ Γιώργο, αγαπητοί σύντροφοι,
Παρά τις δυσκολίες στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας ελπίζουμε στη συνεργασία των δυνάμεων της Δημοκρατικής Παράταξης κάτι στο οποίο θέλουμε να βοηθήσουμε και πιστεύουμε ότι είναι στοιχείο της φυσιογνωμίας σας. Θα θέλαμε αυτή η συνεργασία να είναι ανοικτή σε όλες τις δυνάμεις της δημοκρατικής συμπαράταξης και να αποκτήσει μια ελάχιστη πολιτική – προγραμματική βάση.
Ασφαλώς τα προγράμματα των προοδευτικών δυνάμεων καθώς και η πρακτική έχουν διαφορές και αυτό είναι από μια σκοπιά φυσιολογικό.Είναι στοιχείο της Δημοκρατίας ο διάλογος, η άμιλλα επιχειρημάτων και θέσεων με σκοπό το κάλλιστο αποτέλεσμα για τη χώρα και την κοινωνία μας.
Εμείς εκείνο που προτείνουμε είναι ένα ελάχιστο κοινό πρόγραμμα όλων των δυνάμεων για να αντιμετωπίσουμε την σύνθετη, πολύπλευρη και πολύπλοκη κρίση μέσα στην οποία βρίσκεται η χώρα. Εκτιμούμε ότι η διεθνής θέση και οι δυνατότητες της χώρας υποχωρούν  από όλες τις πλευρές, με βαριές και μακρόχρονες συνέπειες για το λαό μας. Η Πατρίδα θα πρέπει να σωθεί και να αναγεννηθεί  με σχέδιο, όραμα, κοινό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων. Η χώρα πρέπει να αφήσει πίσω της την μικροπολιτική, τις προσωπικές επιθέσεις, τις ανούσιες ενασχολήσεις. Ο κόσμος αλλάζει και μετά την παρούσα κρίση δεν θα είναι ο ίδιος.
Σήμερα στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε μεγάλους κινδύνους. Ανησυχούμε ότι αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική, ότι θα υπάρξουν μακρόχρονες αρνητικές συνέπειες και πιθανά να οδηγηθούμε σε εθνικές περιπέτειες και απώλειες. Η συνεργασία όλων των δυνάμεων απέναντι στην λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού και του νεοσυντηρητισμού είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε μετά την πτώση της χούντας.
Με την παρούσα επιστολή σου στέλνουμε την πρότασή μας για έξι άξονες προγραμματικής στόχευσης και δράσης. Είναι η δική μας πρόταση για τη συζήτηση που μπορεί να διεξαχθεί ανάμεσα στις δυνάμεις που ενδιαφέρονται για την Σωτηρία και Αναγέννηση της χώρας, είτε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας από αντιπροσωπείες των δύο μερών, είτε μετά την άρση του λοκ-ντάουν.
Με εκτίμηση
Για το ΠΣ του ΠΡΑΤΤΩ
Ο Πρόεδρος του Ν. Κοτζιάς

Facebook Comments