ΑρχικήΠαραπολιτικάΚαλλιάνος κατά Τατσόπουλου για τον Άγιο Παΐσιο

Καλλιάνος κατά Τατσόπουλου για τον Άγιο Παΐσιο

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος ενοχλήθηκε από την ειρωνική ανάρτηση του πρώην βουλευτή και συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου για το σίριαλ “Άγιος Παΐσιος”.

Η ανάρτηση του Γ. Καλλιάνου:

«Κ. Τατσόπουλε, όλοι εμείς που πιστεύουμε στον Χριστό θεωρήσαμε εκπληκτική τη σειρά του Mega που αναφέρεται στη βιογραφία του Αγίου Παϊσίου. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεώρησαν τη συγκεκριμένη σειρά και πολλοί άλλοι τηλεθεατές που δηλώνουν ακόμη και Άθεοι.

Με λύπη μου διάβασα πως αναφέρατε ότι η συγκεκριμένη σειρά του Mega σκοπό έχει την αποβλάκωση των Ελλήνων.

Σας απαντώ: Μάλλον ξεχνάτε, και είναι πολύ λυπηρό, σε ποια χώρα γεννηθήκατε, ποιες είναι οι παραδόσεις της, ποια είναι τα ήθη και τα έθιμά της και ποια είναι η Θρησκεία του 90% των πολιτών της.

Συγχαρητήρια λοιπόν, στο Mega! Δεν είναι τυχαίο κ. Τατσόπουλε πως το έργο που αναφερόταν στη ζωή του Αγίου Νεκταρίου (το καλοκαίρι) έσπασε κάθε ρεκόρ στους κινηματογράφους και πως αυτή η σειρά που αναφέρεται στον Άγιο Παΐσιο έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην Ελληνική τηλεόραση.

Είστε Άθεος κ. Τατσόπουλε, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτή σας την επιλογή και φυσικά δεν θα σας έκρινα ποτέ γι’ αυτό. Το ίδιο όμως, θα συμβούλευα να κάνετε και εσείς, να μην κρίνετε δηλαδή αρνητικά και να μην βγάζετε μένος για την πίστη των συνανθρώπων σας. Δεν σας τιμά αυτό».