ΑρχικήΠαραπολιτικάΚαλλιάνος: «Μπαμπά, πορεύομαι στη ζωή με τέτοιο τρόπο ώστε να είσαι πάντα...

Καλλιάνος: «Μπαμπά, πορεύομαι στη ζωή με τέτοιο τρόπο ώστε να είσαι πάντα υπερήφανος για εμένα»

Ανάρτηση με φωτογραφίες από το φροντιστήριό του έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Καλλιάνος έγραψε: «Κουράστηκα πάρα πολύ, δεν σήκωσα κεφάλι 3 μήνες τώρα, όλη μέρα να κατευθύνω όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά. Όμως ξεχνιώμουν λίγο από τον πόνο της απώλειας του πατέρα μου. Εξάλλου μου το είχε ζητήσει και ο ίδιος, να μην σταματήσω, στο Αττικό, κουνώντας καταφατικά το κεφάλι του όταν του έλεγα οτι οι εργασίες στο Κέντρο Μελέτης πάνε καλά.
Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα, να δημιουργήσω ένα τέτοιο Κέντρο Μελέτης, που να έχει τους καλύτερους Καθηγητές και Δασκάλους και που να διαθέτει τους ομορφότερους χώρους που θα έχουν συναντήσει ποτέ οι μαθητές.
Ευχαριστώ τον Θεό, τη σύζυγό μου και τον υιό μου που τους έλειψα πολύ και τη μητέρα μου και τον αδελφό μου που μου έδωσαν την ψυχική και σωματική δύναμη, παράλληλα με τα Κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, την εργασία μου ως Μετεωρολόγος του MEGA και την έρευνα για τη διδακτορική μου διατριβή, για να καταφέρω να κανω ακόμα ένα βήμα παραπάνω, για τους μαθητές μας, για το μέλλον της χωρας μας.
Ανοίξαμε ! Και σας περιμένουμε για τις εγγραφές σας για τη νέα σχολική χρονιά !

Μπαμπά, πορεύομαι στη ζωή μου με τέτοιο τρόπο ώστε να είσαι πάντα υπερήφανος για εμένα. Εύχομαι να σε τιμάω με τις πράξεις μου».