ΑρχικήΠαραπολιτικάΚαλύβας- Δοξιάδης τρολάρουν τον «κόφτη» του Κρίτωνα Αρσένη

Καλύβας- Δοξιάδης τρολάρουν τον «κόφτη» του Κρίτωνα Αρσένη

Η ιδέα του Κρίτωνα Αρσένη να μπει κόφτης πλούτου και να μην επιτρέπεται να υπάρχουν άνθρωποι με περιουσία άνω των 100.000 ευρώ οδήγησε δύο γνωστούς διανοούμενους, να τρολάρουν τον βουλευτή του ΜεΡΑ25.

Ο Αρίστος Δοξιάδης, οικονομολόγος και αρθρογράφος της Καθημερινής, έγραψε «Αν είναι ντροπή να έχουμε συμπολίτες που πεθαίνουν νέοι, γιατί δεν είναι ντροπή να έχουμε συμπολίτες που ζουν πάρα πολλά χρόνια; Γιατί να μην υπάρχει κόφτης ηλικίας, π.χ. για αρχή στα 90 χρόνια; Γιατί να μην απαγορεύεται να τα ξεπεράσεις και να σου γίνεται ευθανασία όταν τα συμπληρώσεις; Καιρός να βάλουμε εμείς την ατζέντα».

 

Ενώ ο καθηγητής της Οξφόρδης Στάθης Καλύβας– επίσης αρθρογράφος της εφημερίδας Καθημερινή, σημείωσε από την πλευρά του ότι «Αν είναι ντροπή να έχουμε κοντούς συμπολίτες, γιατί δεν είναι ντροπή να έχουμε ψηλούς συμπολίτες; Γιατί να μην υπάρχει κόφτης ύψους, π.χ. για αρχή στα 1.80; Γιατί να μην απαγορεύεται να τα ξεπεράσεις, να σε περιλαμβάνει ο Προκρούστης και να σου αφαιρούνται τα επιπλέον εκατοστά; Καιρός να βάλουμε εμείς την ατζέντα».