Καρανίκας υπέρ Τσίπρα και «κάθε Πολάκη»: «Θα διευρύνουμε το κόμμα ή μπα;»

11 mins read

O Νίκος Καρανίκας, πρώην σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αλ. Τσίπρα, με αφορμή το κείμενο με τις 500 υπογραφές κομματικών στελεχών που μιλούν για “πολιτικό μπούλινγκ”, το οποίο ουσιαστικά “φωτογραφίζει” τον Παύλο Πολάκη, προτρέπει «να σταματήσουν κάποια μέλη του κόμματος υπό την σκιά οποιασδήποτε ομπρέλας να υπονομεύουν τις κινήσεις και τις προτάσεις του προέδρου για διευρυμένη συμμετοχική δημοκρατία και εκλογή όλων των οργάνων από την βάση, στο όνομα μιας ξεπερασμένης γραφειοκρατικής ταυτότητας».

Ο κ. Καρανίκας τάσσεται ανοιχτά υπέρ του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου Πολάκη, αναφέροντας πως πρέπει «να σταματήσουν κάποια μέλη που στο όνομα της κυρίαρχης υποκριτικής ευπρέπειας να ταυτίζονται με ΝΔ-ΚΙΝΑΛ, κάνοντας επίθεση στον σύντροφο Παύλο Πολάκη, στον οποιοδήποτε σύντροφο Πολάκη».

Απαντώντας στα σχόλια των χρηστών, με αφορμή την ανάρτησή του, αναφέρει:  «Θα διευρύνουμε το κόμμα ή μπα; αυτό δεν διάβασα από την φράξια που την πέφτει στον πρόεδρο. […] συντρόφισσες και σύντροφοι, δεν είμαστε λέσχη συζήτησης για τον σοσιαλισμό. είμαστε ΚΟΜΜΑ αριστερό και θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο, το σύστημα αυτό και θέλουμε σοσιαλισμό.. και αυτό δεν γίνεται με φράξιες και υπονόμευση στο όνομα μιας άποψης. το 2015 πήγαμε να κάνουμε τρεις αλλαγές και έπεσαν να μας φάνε και μας φάγανε. Η πολιτική όταν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμος είναι πόλεμος και εμείς δίνουμε όπλα στον αντίπαλο όταν υπονομεύουν τον πρόεδρο ή υπερασπιζόμαστε απλα το δικαίωμα να λέμε την οποιαδήποτε άποψη δημόσια στα ΜΜΕ και να μη μας νοιάζει η εικόνα που παρουσιάζουμε. έλεος με τον αριστερό νεοφιλελευθερισμο.».

Facebook Comments