ΑρχικήΠαραπολιτικάΚαρανικόλας: «Γιατί έφυγα από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ» - (video)

Καρανικόλας: «Γιατί έφυγα από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ» – (video)

Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Καρανικόλας, για πρώτη φορά, επέλεξε να μιλήσει για τον λόγο που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Τόνισε ότι η νέα ηγεσία του Κόμματος του ζήτησε να αλλάξει το αφήγημα του και από αντί-ΣΥΡΙΖΑ να στραφεί εναντίον προσωπικά του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αυτός είναι και ο κύριος λόγος παραίτησης από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ», ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν τις εκλογές, στην εκπομπή «Επικαιρότητα» του Ελλάδα 24.

«Το κοινό πρόβλημα Τσίπρα-Ανδρουλάκη είναι, όχι τα προβλήματα της χώρας, ούτε γενικά και αόριστα η Νέα Δημοκρατία. Είναι προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

«Εγώ δεν μπορούσα να υπηρετώ όμως αυτό το αφήγημα, κάνοντας κωλοτούμπα στα πολιτικά μου πιστεύω και για αυτό προτίμησα την πολιτική μου αξιοπρέπεια και αποχώρησα από το ΚΙΝΑΛ» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Καρανικόλας ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία της Φώφης Γεννηματά και κατόπιν εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής ομάδας μέχρι την παραίτησή του τον Ιούνιο 2022.