Καρφί Πλεύρη σε Τσίπρα για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

8 mins read

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κλήθηκε να απαντήσει στη Βουλή εκ μέρους της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα για την τροπολογία που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με τη ρήτρα αναπροσαρμογής, βάσει της οποίας θα έπρεπε να δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να μην την πληρώνουν με τους λογαριασμούς του ρεύματος, μέχρι να κριθεί η νομιμότητά της από τα ελληνικά δικαστήρια. Ήταν άλλωστε ο πλέον αρμόδιος κυβερνητικός παριστάμενος, από τη στιγμή που η τροπολογία κατατέθηκε σε νομοσχέδιο της αρμοδιότητάς του (σ.σ. για τον θεσμό του προσωπικού γιατρού).

Αφού απάντησε πως «η τροπολογία είναι άνευ αντικειμένου» και επί της ουσίας αυτό που κάνει η αντιπολίτευση είναι να «κοροϊδεύει τον κόσμο», ακολούθως αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Κυριακή. Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» και εξέφρασε την ελπίδα κάποια στιγμή «να κάνετε εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, με πάνω από έναν υποψήφιο».

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή η Κουμουνδούρου στήνει κάλπες σε όλη τη χώρα για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής αλλά και την εκλογή προέδρου, όπου μοναδικός υποψήφιος είναι ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα