Μετά το … συντροφικό άδειασμα του Παύλου Πολάκη από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από το βήμα της Βουλής τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού των πολιτών ως μόνον «αντίδοτο» στον κορωνοϊό.
«Στη Βουλή τον πρόεδρο του κόμματος τον αντιπροσωπεύω εγώ ως ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και θέλω να κάνω εντελώς ξεκάθαρο ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του εμβολιασμού», υπογράμμισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για να συμπληρώσει με νόημα ότι κανένα φάρμακο δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον εμβολιασμό.
Έτσι, παραθέτοντας μια ανάρτησή του theFAG.gr στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός “τα βάζει” με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Ανδρέα Ξανθό επιστρατεύοντας “τους υποστηρικτές του” καθώς, όπως γράφει στην ανάρτηση o κ. Γεωργιάδης, ο ίδιος ο κ. Πολάκης “δεν τολμά“.
Η ανάρτηση
Ο Πολάκης δεν τολμά -γνωστός για το θάρρος του άλλωστε…- να τα βάλει ο ίδιος δημοσίως με τον @tsakalotos και τον @andreasxanthos και βάζει τους υποστηρικτές του….το μείζον είναι ότι πλέον θα αναγκαστεί να μαζευτεί επιτέλους pic.twitter.com/07BFWywrbE
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 25, 2021