Κασσελάκης: «Στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήμουν ο εαυτός μου- Εγώ στάθηκα στον Τσίπρα στον αγώνα του για τις εκλογές»

8 mins read

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Ξενοφώντα Κοντιάδη, «Φαινόμενο Κασσελάκη», ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο συγγραφέας του βιβλίου Ξενοφώντας Κοντιάδης , ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σκοπός  του βιβλίου δεν είναι να ρίξει φως στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη αλλά στο πώς κάποιος άγνωστος έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσα σε ένα διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

 

“Δεν ήμουν ο εαυτός μου”

«Την προηγούμενη εβδομάδα, μου φαίνεται σα να πέρασε ένας αιώνας από τότε, δεν αισθάνομαι ότι ήμουν ο εαυτός μου στην Κεντρική Επιτροπή. Είπα όμως ότι δεν θα αφήσω κανέναν να τελειώσει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρόεδρος Κασσελάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν θεωρεί το εαυτό του φαινόμενο; «Είμαι ένας απλός άνθρωπος» είπε στην τοποθέτηση του χαρακτηρίζοντας άβολο το γεγονός ότι καλείται να συζητήσει για τον εαυτό του και την πολιτική του πορεία.

Ο κ. Κασσελάκης αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις έστειλε μήνυμα σε όσους τον αμφισβητούν λέγοντας ότι δεν θα αφήσει κανέναν να τελειώσει τον ΣΥΡΙΖΑ. «Θα τιμήσω τον αγώνα του κόσμου που στάθηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές… Ήμουν μόνος δίπλα του στον αγώνα που έδωσε στις εκλογές» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.

 

Facebook Comments