Καυστικός Τατσόπουλος για την χαζογκόμενα και την πολιτική κορεκτίλα

10 mins read

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός συγγραφέας τάσσεται κατά της απόσυρσης του σποτ με τον Χρήστο Λούλη που κατηγορήθηκε για σεξισμό.

«Η πολιτική κορεκτίλα μας σπάει κόκαλα» επισημαίνει ο Πέτρος Τατσόπουλος και υποστηρίζει πως «η μοναδική περίπτωση να μην γκρινιάξουμε, θα ήταν εάν βλέπαμε ένα ζευγάρι που, αφού έλυνε την Εικασία του Γκόλντμπαχ κι έκανε ένα μικρό διάλειμμα με το Θεώρημα του Φερμά, θα ξιφουλκούσε κατόπιν με όλη την καρτεσιανή επιχειρηματολογία και θα αποφάσιζε από κοινού να μην πάει στην πλατεία. Τυπικό ελληνικό ζευγάρι».

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου

Ο ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ

Η πολιτική κορεκτίλα μας σπάει κόκαλα. Ωραία, το σποτ με τον Χρήστο Λούλη αναφέρεται σε μια “χαζογκόμενα”. Υπάρχουν τέτοια πλάσματα γύρω μας ή είναι αποκυήματα της σεξιστικής φαντασίας του σεναριογράφου; Αυτονόητη η απάντηση. Υπάρχουν και αντίστοιχοι “χαζογκόμενοι”; Αν υπάρχουν, λέει· όρεξη να έχετε και θα βαρεθείτε να τους μετράτε. Θα ήταν λοιπόν πιο ακριβοδίκαιο ένα σποτ με έναν “χαζογκόμενο” και μια “χαζογκόμενα” στην Ελλάδα του 2020; Ασφαλώς και θα ήταν -μονάχα που κάτι μου λέει πως ούτε τότε θα μέναμε ικανοποιημένοι. Η μοναδική περίπτωση να μην γκρινιάξουμε, θα ήταν εάν βλέπαμε ένα ζευγάρι που, αφού έλυνε την Εικασία του Γκόλντμπαχ κι έκανε ένα μικρό διάλειμμα με το Θεώρημα του Φερμά, θα ξιφουλκούσε κατόπιν με όλη την καρτεσιανή επιχειρηματολογία και θα αποφάσιζε από κοινού να μην πάει στην πλατεία. Τυπικό ελληνικό ζευγάρι. Καλημέρα.

https://www.facebook.com/petros.tatsopoulos/posts/2948073045279967

Facebook Comments