Καβγάς Γεωργιάδη-Κατρίνη: «Σε διόρισα στον ΟΚΑΝΑ-Δεν ήθελα να κάθομαι κοντά σου»

8 mins read
Άγρια κόντρα στη Βουλή με ανταλλαγή βαριών εκφράσεων μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ Μ. Κατρίνη
 
Το ξεκίνησε ο Αδ. Γεωργιάδης λέγοντας: 
 

“Θα πίστευα ότι με την καλή μας συνεργασία στο υπουργείο Υγείας όταν σας είχα διορίσει θα ξέρατε ότι είμαι επιμελής και εργάζομαι. Δεν πιστεύω να το ξεχάσατε. Και όταν σας πρότεινα για τον ΟΚΑΝΑ. Άρα πρέπει να δείχνετε ένα σεβασμό όταν ασκείτε κριτική σε εμένα. Με εσάς το εκλαμβάνω προσωπικά και γίνομαι κακός”.

Ο Μ. Κατρίνης σήκωσε το γάντι: 

 “Οταν κάποιος έχει ένδεια επιχειρημάτων καταφεύγει σε προσωπικές επιθέσεις και κακία! Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να έχει την άποψή του. Όντως τον γνώρισα όταν ήμουν στον ΟΚΑΝΑ. Την περίοδο 2007-2011 κανείς στο ΠΑΣΟΚ δεν επεδίωκε να είναι κοντά στον Γεωργιάδη που καθόταν σε άλλα έδρανα” .”

Και ο Αδ. Γεωργιάδης επανήλθε: 

“Χαίρομαι που θυμηθήκατε τη περίοδο 2007-2011, όπου πράγματι πολλοί από σας δεν μας κάνατε καν παρέα. Αυτό ενισχύει όμως το επιχείρημά μου γιατί από κει που δεν μας κάνατε παρέα μας βάλατε στη κυβέρνηση. Υπουργός στη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ ήμουν βουλευτής ΛΑΟΣ. Θα είμαι εδώ για να θυμίζω στο ΠΑΣΟΚ- όσο και να θέλετε να έχετε αμνησία- ότι έχουμε υπάρξει μαζί στην ίδια κυβέρνηση και πάνω από μία φορά”. 

Facebook Comments