ΑρχικήΠαραπολιτικάΚαβγάς Καινούργιου-Τζήμερου για την Ζαχαράκη 

Καβγάς Καινούργιου-Τζήμερου για την Ζαχαράκη 

Ενταση “στον αέρα” με καλεσμένο της Κατερίνας Καινούργιου τον πρώην πρόεδρο του κόμματος “Δημιουργία Ξανά” Θάνο Τζήμερο με αφορμή το μπλοκάρισμα του λογαριασμού του στο twitter.

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στο απαράδεκτο σχόλιο που είχε κάνει για την Σοφία Ζαχαράκη λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να αναλάβει το υπουργείο Οικογένειας επειδή είναι “άγαμη και άτεκνη”.

 

 

Είπε η Κ. Καινούργιου: 

«Με όλον τον σεβασμό θα σας έκανα και εγώ αναφορά, ειδικά μετά τα σχόλια για την Σοφία Ζαχαράκη. Ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, ανήθικο για μένα. Δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα – επειδή είμαι στην ίδια κατηγορία – είναι ανύπαντρη και δεν έχει παιδιά ότι δεν έχει οικογένεια. Δεν έχει γονείς, δεν έχει θείους».

Ο Θ. Τζήμερος αντέδρασε προσβάλλοντάς την: 

«Είπα στον συνεργάτη σας ότι δεν μπορώ να συζητήσω για πράγματα, τα οποία δεν θα καταλάβετε. Δεν καταλαβαίνετε τα αυτονόητα. Και άντρας να ήταν, τα ίδια θα έλεγα. Δεν ξέρετε τι θα πει σεξισμός».

Η Κ. Καινούργιου σήκωσε το γάντι: 

«Εγώ που δεν έχω παιδιά και δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω οικογένεια; Εγώ φροντίζω την οικογένειά μου, δεν τα ξέρετε καλά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ ως γυναίκα με αυτά τα σχόλια. Ήταν σεξιστικό, γνωρίζω τι σημαίνει σεξισμός. Θεωρείτε ότι το σχόλιό σας δεν ήταν σεξιστικό; Εμένα με προσέβαλε. Δεν γνωρίζω; Τι λέτε; Αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας. Όλοι οι άλλοι που κάνουν πρωινή εκπομπή έχουν παιδιά, και πάω καλύτερα απ’ όλους.

Τι σημαίνει αυτό; Αν η δική σας νόηση είναι υψηλότερη από τη δική μου και των παιδιών που είναι εδώ, ας το αφήσουμε εδώ. Αν δεν καταλαβαίνουμε την ελληνική γλώσσα, γιατί βγήκατε στην εκπομπή; Χαίρομαι που φέτος στη Βουλή δεν είναι άνθρωποι σαν εσάς. Γεια σας. Προτιμώ να μας αξίζουν αυτοί παρά να μας αξίζετε εσείς. Σοκ, δεν έχω να πω κάτι άλλο».