ΑρχικήΠαραπολιτικάΚι όμως ο Χατζηνικολάου θυμόταν καλά όταν ρωτούσε τον Κασσελάκη για τα...

Κι όμως ο Χατζηνικολάου θυμόταν καλά όταν ρωτούσε τον Κασσελάκη για τα αστακοκάραβα

Στη συνέντευξη που έκανε απόψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρθηκε και στα αστακοκάραβα.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι είχε στην κατοχή του αστακοκάραβα.

Συγκεκριμένα, ο διάλογος είχε ως εξής: 

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας για τα οικονομικά του είπε συγκεκριμένα: “Δεν μπορείτε να λέτε ότι έχω εταιρία στην Φλόριντα με αστακοκάραβα”. Όταν του είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου “εσείς το έχετε πει” , απάντησε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Τι θυμάται το dailypost

Σε άρθρο που είχε δημοσιεύσει το dailypost την 1η Μαρτίου, είχε παίξει μάλιστα ολόκληρο απόσπασμα των δηλώσεων Κασσελάκη στον Γιώργο Λιάγκα: 

“Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα, ήταν το πρωί της Παρασκευής (01/03) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε σχετική ερώτηση για το με τι χρήματα ζει ο κ. Κασσελάκης καθώς δεν πληρώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: “Έχω δώσει, δεν έχω πάρει ούτε ευρώ. Έχω μερίσματα, από τα δεδουλευμένα μου.”

Παράλληλα, υποστήριξε πως “θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να μεταφέρω τις δραστηριότητές μου εντός Ελλάδας” εξηγώντας πως ασχολείται με αστακοκάραβα στη Μασαχουσέτη. “Δεν είναι ανάγκη να μπούμε σε ανάλυση τι έχω και τί δεν έχω” είπε στη συνέχεια. “Την αλιεία και την ναυτιλία την καταλαβαίνω καλά. Τα χρηματοοικονομικά τα καταλαβαίνω καλά από τη θητεία μου στη Goldman Sachs” πρόσθεσε”.