ΚΚΕ κατά Λαζόπουλου

11 mins read
Σκληρό σχόλιο από την ιστοσελίδα του ΚΚΕ, 902.gr, κατά του Λάκη Λαζόπουλου με αφορμή αναφορά του για τις αντιπολεμικές κινητοποιήσεις του κόμματος. Μάλιστα στο σχόλιό της η ιστοσελίδα παρομοιάζει τις αναφορές του ηθοποιού με αυτές ενός «μέσου τρολ της ΝΔ στα social media». «Οποία κατάντια, βέβαια, αυτή η «επιστράτευση» να σε οδηγεί να εμφανίζεις ως σάτιρα τα χιλιοπαιγμένα επιχειρήματα των τρολ. Λάκη, μπορείς και καλύτερα!», καταλήγει η ιστοσελίδα στο σχόλιό της που έχει ολόκληρο ως εξής:
«Καιρό είχαμε να διαβάσουμε και να ακούσουμε κάτι από τον Λάκη Λαζόπουλο για το ΚΚΕ. Έσπασε όμως τη σιωπή του για να «σατιρίσει» (;;;) τη στάση του ΚΚΕ όσον αφορά τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.
Αφού μας εκμυστηρεύεται ότι αντιλαμβάνεται την κινητοποίηση του ΚΚΕ ενάντια στον πόλεμο, όπως την αντιλαμβάνεται ένα μέσο τρολ της ΝΔ στα social media («Το ΚΚΕ έτρεξε … στην ρώσικη πρεσβεία, διαμαρτυρήθηκε και μετά πήγαν κι απ’ την αμερικανική πρεσβεία γιατί αυτή τη βόλτα την κάνουν πάντα» έγραψε), μετά δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει η φράση «ούτε με τον Πούτιν ούτε με το ΝΑΤΟ» (πώς να την καταλάβει όταν κι αυτός έχει βάλει το χεράκι του για να σπρώχνει ο λαός ελπίδες και προσδοκίες σε κουτσά άλογα όπως ο Πούτιν, αλλά και το ΝΑΤΟ…) και καταλήγει με το… αστειάκι «το ΚΚΕ είναι ένα μαγαζί ανοιχτό που η κεντρική αντιπροσωπεία έχει κλείσει».
Το θυμόμαστε αυτό περί «αντιπροσωπείας». Το έλεγε συχνά-πυκνά ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής… Πάντως, κανείς μας δεν πιστεύει ότι επιστρατεύτηκε ο Λαζόπουλος για κάποιο λόγο. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα ούτε για την «επιστράτευση», ούτε για το ποιος του δίνει φύλλο πορείας… Οποία κατάντια, βέβαια, αυτή η «επιστράτευση» να σε οδηγεί να εμφανίζεις ως σάτιρα τα χιλιοπαιγμένα επιχειρήματα των τρολ. Λάκη, μπορείς και καλύτερα!»

Facebook Comments