Κομμένοι οι καφέδες στο Μαξίμου για τον Βερναρδάκη μετά τις «πατάτες»

10 mins read

Και αφού το σχέδιο άλωσης του ΚΙΝΑΛ δεν «βγαίνει» και οδηγεί στα αντίθετα αποτελέσματα, δηλαδή να συσπειρώνεται και να απαξιώνονται τα πρόσωπα που έρχονται από αυτόν στο ΣΥΡΙΖΑ, κάποιος πρέπει να την πληρώσει. 

Προφανώς ο εμπνευστής του, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης που είναι από τους βασικούς κρίκους για τις μεταγραφές από το τσοχατζοπουλικό ΠΑΣΟΚ που έχουν προκαλέσει σε πολλούς στο κόμμα, αλλεργία. 

Οι σύντροφοι του πλέον τον κατηγορούν ότι στο μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Κινήματος Αλλαγής ξεχειλίζει ο κυνισμός και η αλαζονεία, με συνέπεια να γίνονται ακόμα πιο εχθρικοί στον ΣΥΡΙΖΑ και να δένονται πιο σφιχτά στο άρμα του ΚΙΝΑΛ.

Κάπως έτσι σταδιακά περιθωριοποιείται, κάπως έτσι τις τελευταίες μέρες ο βασικός αναλυτής των δημοσκοπήσεων για τον Αλέξη Τσίπρα, συμμετέχει σε όλο και λιγότερους πρωινούς καφέδες στο Μαξίμου. 

Σήμερα μάλιστα αντί να τα «μαζέψει» δήλωσε ξανά στο News247 ότι «η εκτίμησή μου είναι ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να μην εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή». Ενώ παράλληλα αποκάλυψε τον διακαή πόθο του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι άλλος από την είσοδο του κόμματος του Βελόπουλου, στην βουλή για να δυσκολέψει την επίτευξη της αυτοδυναμίας από την ΝΔ. Όπως είπε χαρακτηριστικά, διαφαίνεται η πιθανότητα της εκπροσώπησης του κόμματος Βελόπουλου στη βουλή.

Κάπως έτσι, από «πατάτα» σε «πατάτα» ο Χριστόφορος Βερναρδάκης βγαίνει εκτός γραμμής επικοινωνιακά, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει και την ειδική ευαισθησία που δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν ακροδεξιοί και ψεκασμένοι «εξυπηρετούν» τα σχέδια του. 

Αυτό ίσως τον κάνει να πίνει ακόμα λιγότερους καφέδες, τουλάχιστον στο Μαξίμου…

Facebook Comments