Κόντρα Σοφίας Νικολάου- Κώστα Ζαχαριάδη για τους «αριστερούς του χαβιαριού»

14 mins read

Αφορμή στάθηκε ένα tweet της Γενικής Γραμματέως Αντιεγκληματικής Πολιτικής σχετικά με τις αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ, για να ρίξουν εκατέρωθεν βολές ο Κώστας Ζαχαριάδης και η Σοφία Νικολάου.
Συγκεκριμένα η κ. Νικολάου έγραψε: «Αλλαγές έγιναν στον ΣΥΡΙΖΑ και μου έρχεται στο μυαλό εκείνη η παροιμία για τον Μανωλιό. Το μόνο καλό είναι ότι μάλλον κατάλαβαν κι οι ίδιοι ότι κουράστηκαν και κούρασαν»
Απαντώντας της ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε: «Έχει δίκιο  η Σοφία Νικολάου. Ανανέωση σαν την δική της δεν κάναμε. Βρέθηκε μέσα σ ένα απόγευμα από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά στη Νέα Δημοκρατία και κάνει και κρίσεις… Βρε τι άλλο θα ακούσουμε!».
Και πάλι η Σοφία Νικολάου δεν αντιστάθηκε και απάντησε στο σχόλιο του κ. Ζαχαριάδη: «Οι «αριστεροί» του χαβιαριού σαν τον Κώστα Ζαχαριάδη, που θα έσκιζαν τα μνημόνια έχουν δικαίωμα να μιλούν; Αυτοί που «εισπήδησαν» στη Δικαιοσύνη και θα έβαζαν τους αντιπάλους φυλακή μας κουνάνε το χέρι; Αιδώς Αργείοι…»


Τη δική του απάντηση εκ νέου έδωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης: «Είμαι στην ίδια Αριστερά από τα 17 μου. Εσείς αυτούς που «φτύνατε» τότε, σήμερα τους προσκυνάτε. Ανήκετε σε φιλελεύθερο κόμμα όταν αναρωτιέστε αν έχει κάποιος δικαίωμα να μιλά; Όσο καταλάβατε από Αριστερά, τόσο καταλαβαίνετε και από φιλελευθερισμό. Κρείττον του λαλείν το σιγάν…»
Με νέα ανάρτηση στο Twitter επανήλθε η κ. Νικολάου: «Αν ζούσε ο Γέρος της Δημοκρατίας θα έλεγε: «Ποιος το είπε αυτό; Ο Κώστας Ζαχαριάδης; Ε, δεν έχει καμιά σημασία».
Εγώ υπηρετώ την Ελλάδα και την πρόοδο της. Δεν είμαι συνυπεύθυνη για την χρεοκοπία της και το χειρότερο μνημόνιο που εφαρμόστηκε ποτέ. Καθείς εφ ω ετάχθη κ. Ζαχαριάδη…».

Facebook Comments