Ο Κούβελας λέει ότι ο Γρηγόρης Πετράκος είναι φοιτητής Ιατρικής!

15 mins read

Την ημέρα των Θεοφανίων επέλεξαν να συναντηθούν στη Λάρισα προσωπικότητες από τον επιστημονικό, επιχειρηματικό, νομικό, εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Ανάμεσα σε άλλους ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας αλλά και ο τραγουδιστής, Γρηγόρης Πετράκος. Στην ερώτηση φόλοουερ προς τον κύριο Κούβελα «Τι κάνει εκεί ο Πετράκος» εκείνος απάντησε «Ο κ.Πετράκος είναι φίλος, φυσικοθεραπευτής και φοιτητής ιατρικής».

 

Πετράκος για Τζόκοβιτς: Σας έρχεται κι εδώ

Ο Γρηγόρης Πετράκος με ανάρτησή του στα social media πήρε θέση και για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες στην Αυστραλία και το θέμα που δημιουργήθηκε με τον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στην ανάρτηση αυτή τα βάζει όλα στο «μύλο» της συνωμοσιολογίας. Μιλάει για την «φιλελέφτ κομμουνιστική Αυστραλία», μιλάει για το… e-wallet αφήνοντας υπονοούμενα «φακελώματος» από την κυβέρνηση, μιλάει για την υπερκατανάλωση και τον… καφέ, μιλάει για την «Ιεραρχία της Μαφίας», όλα αυτά «πασπαλισμένα» με τη γνωστή διάθεση για καταστροφολογία.

 

Ολόκληρη η δήλωση Πετράκου:

Όσοι υποστηρίζουν τις πρακτικές τις φιλελεφτ κομμουνιστικής Αυστραλίας προφανώς λατρεύουν και το αδελφό καθεστώς της Κίνας.
Μη ζηλεύετε αδέρφια. Σας έρχεται κι εδώ…
Δεν πιστεύω να μην έχετε κατεβάσει ακόμα
το e-wallet? Με τα πιστοποιητικά σας μέσα και την ηλεκτρονική σας ταυτότητα;
Μα δεν είναι τόσο βολικό…;
Σε λίγο ο κύριος Πιερρακάκης θα σας βάλει στο e-wallet και τη φορολογική σας ενημερότητα, τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, το αστυνομικό σας μητρώο και θα είναι μια ονειρεμένη ζωή μέσα στην ευκολία!
Αρκεί να είστε υπάκουα παιδιά.
Αλλιώς το λαμπάκι θα ανάβει κόκκινο όταν σας σκανάρουν και δεν θα μπορείτε να κάνετε τα αγαπημένα σας ψώνια στο Zara. Ούτε να πιείτε καφέ.
Μια λεπτή γραμμή θα σας χωρίζει απ τα απόκληρα, τα ψεκασμένα που δεν μπορούν να μπουν πουθενά, να συμμετέχουν σε καμία κοινωνική δραστηριότητα.
Οσο πετυχημένοι κι αν νομίζετε πως είστε…
Οσο ψηλά στην Ιεραρχία της Μαφίας κι αν
έχετε φτάσει…
Οσο υπάκουοι κι αν ήσασταν μέχρι τώρα,
αρκεί ένα στραβοπάτημα για να κοπούν τα
προνομιάκια σας…
Όπως στον Τζοκοβιτς.
Χθες Νο.1 αθλητής της χρονιάς.
Σήμερα ψεκασμένος σε hostel της Αυστραλίας.
Μην ξυπνάτε όμως…
Αλίμονο…
Άλλωστε είναι απλά μια υγειονομική κρίση…
Δύο βδομάδες to flatten the curve.
Προσέξτε μη σας πουν αρνητές και όλα τ άλλα φτιάχνουν…

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα