ΑρχικήΠαραπολιτικάΚουτσούμπας: Πρώτη εμφάνιση στο Tiktok με Ζάρι, Ριζοσπάστη και... φοιτητικές εκλογές (video)

Κουτσούμπας: Πρώτη εμφάνιση στο Tiktok με Ζάρι, Ριζοσπάστη και… φοιτητικές εκλογές (video)

Υπέκυψε τελικά και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στα νέα μέσα και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Tiktok.

Κάνοντας άνοιγμα στους νέους και πολύ περισσότερο στους φοιτητές, υπό τον ήχου του Ζαριού της Μαρίνας Σάττι, αναφέρθηκε στις φοιτητικές εκλογές.

Στην πρώτη του ανάρτηση, ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών. «40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;», ρώτησε. Έχοντας στο γραφείο του τον Ριζοσπάστη ανέφερε: «Όσες επιστολές κι αν στέλνει ο κ. Μητσοτάκης, στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Ευρώπη, την πραγματική απάντηση την έχει ήδη πάρει χθες από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλης της χώρας, που ανέδειξαν την Πανσπουδαστική Πρώτη Δύναμη Ξανά, σε όλη την Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά».

@twra_kke 📌Ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζει τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok! 🔴40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; ‼️Hint: Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #kke #κνε #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #mitsotakis #koutsoumpas #οχι_στα_ιδιωτικα_πανεπιστημια #zari #marinasatti #dap #dapndfk #foititikizwh #foititria #fypシ゚ ♬ ZARI – Marina Satti

Κάλεσε τους φοιτητές να δώσουν και πάλι αυτό το μήνυμα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και να ενισχύσουν μαζικά το ΚΚΕ. «Γιατί χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο δηλαδή και μετά στην Ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στους δρόμους του αγώνα, όπου ανατρέπονται όλες αυτές οι αποφάσεις. Τώρα ΚΚΕ!», κατέληξε.