Κραουνάκης: «Ο κορωνoϊός είναι εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών – Το εμβόλιο υπάρχει»

8 mins read

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε μέσω Facebook στην εξάπλωση του νέου κορωνοϊού SARS-Cov-2, κρούσματα του οποίου έχουν καταγραφεί και στην Ελλάδα.

Με μια ανάρτηση στο Facebook, με κεφαλαία γράμματα, σχολίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με φόντο τον πανικό που επικρατεί σε τμήμα του πληθυσμού για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη

«Θα το γράψω με κεφαλαία και να με συμπαθάτε. Ο κοροναβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωση πληθυσμών. Κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία. Τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες. Στην Ιταλία οι εντατικές δεν μπορούν να δεχτούν άλλους. Το εμβόλιο υπάρχει, προ υπήρξε του ιού» σχολίασε δηκτικά.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης κάλεσε τους πολίτες να «συντονίσουν την αντίσταση» και να κρατήσουν «τη βασική προφύλαξη: κλείστε την τηλεόραση κι ανοίχτε τα παράθυρα»

Σημείωσε επιπλέον μεταξύ άλλων πως «οφείλουμε όσοι είμαστε νουνεχείς να αντισταθούμε στη διασπορά πανικού και να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά σαν άνθρωποι».

Aνέφερε ακόμη πως ο κορωνoϊός είναι «εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών» αλλά και πως «το εμβόλιο προϋπήρξε του ιού».

Τέλος, τονίζει πως «σοβαρό γιατρικό είναι η πρόπολη» καθώς «με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στην κυψέλη για πλήρη αντισηψία»

.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα