ΑρχικήΠαραπολιτικάΞεπέρασε τον Πολάκη ο Τριανταφυλλίδης 

Ξεπέρασε τον Πολάκη ο Τριανταφυλλίδης 

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας προ ημερών σε προσυνεδριακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Δημοκρατία και Δικαιώματα. Η επόμενη μέρα της πανδημίας», άρχισε να αναλύει στους συντρόφους του πως «στήνονται»οι εθνικές εκλογές.

Όπως αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr, o Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης το έπραξε παραθέτοντας διάφορα παραδείγματα μέσα από μια ακατάληπτη επιχειρηματολογία, την οποία ενσωμάτωσε και στην εγχώρια πραγματικότητα προκειμένου να δημιουργήσει την παραπλανητική εντύπωση πως και το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα το 2019 με την μεγάλη αποχή μεθοδεύτηκε και άλλαξαν οι συσχετισμοί υπέρ της ΝΔ που έφτασε στο 40%.

Αναφερόμενος στο «πως στήνονται οι δουλειές» τόνισε μεταξύ άλλων ότι «είδαν ότι για να δώσουν 6 επιπλέον έδρες στο κόμμα που τους πλήρωνε για να κάνουν συγκεκριμένη δουλειά άρχισαν να πυροβολούν το αντίπαλο κόμμα (…) για να στρέψουν τους νέους σε αποχή. (…) Έτσι ανατράπηκαν οι συσχετισμοί και αυτός που πλήρωσε για τις υπηρεσίες της Cambridge Analytika, κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές. Να πως κερδίζονται οι εκλογές. Στήνονται αποτελέσματα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «πρότζεκτ Τραμπ» στην Ελλάδα υπέρ της ΝΔ.