Κωνσταντινόπουλος: «Γιατί δεν θα είμαι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ»

7 mins read

«Δεν θα είμαι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας γιατί υπάρχουν πιο άξιοι συνάδελφοι από εμένα σε αυτή την προσπάθεια», ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Κανένας μας δεν περίμενε αυτή την μεγάλη συμμετοχή, άρα είναι ένα μήνυμα προς όλους μας και είναι και η μεγάλη παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα το επόμενο χρονικό διάστημα».

«Θα μιλήσει με όλους»

Παράλληλα, ενόψει του δεύτερου γύρου ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε: «Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, έχουμε και την επόμενη Κυριακή και πρέπει να ολοκληρωθεί το μήνυμα της ανανέωσης, της ενότητας και της πολιτικής αυτονομίας, ψηφίζοντας Νίκο Ανδρουλάκη.

Αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε στην ελληνική κοινωνία είναι έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό. Οι 4 σύντροφοί μας που δεν μπόρεσαν να πάνε στον 2ο γύρο, έκαναν μια εξαιρετική δουλειά και συνετέλεσαν στο να έρθει αυτός ο κόσμος. Ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει με όλους, αλλά το κύριο κάλεσμα είναι προς τον κόσμο, να συμμετέχουν».

Facebook Comments