ΑρχικήΠαραπολιτικάΛαζόπουλος προς Ιερά Σύνοδο: «Τα παιδιά που είναι Ορθόδοξα θα βαφτίζονται στο...

Λαζόπουλος προς Ιερά Σύνοδο: «Τα παιδιά που είναι Ορθόδοξα θα βαφτίζονται στο μπάνιο του σπιτιού τους;»

Ο Λάκης Λαζόπουλος, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε σήμερα και για το κείμενο της Ιεράς Συνόδου το οποίο θα διαβαστεί στις εκκλησίες της χώρας.

Στο ίδιο θέμα είχε αναφερθεί και σε ένα pod cast είχε κάνει και είχε επισημάνει χαρακτηριστικά: ” Πάτε καλά; Θα αρχίσετε να πυροβολείτε τη διαφορετικότητα; Που διάβασα αυτό το κείμενο το οποίο θα πείτε στις εκκλησίες την Κυριακή ότι είστε και εναντίον της παρένθετης μητέρας, τώρα; Γιατί η παρένθετη μητέρα υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια… Το ερώτημα είναι τα παιδιά, εφόσον επιθυμούν να ανήκουν στην ορθόδοξη εκκλησία θα βαφτίζονται στα μπάνια του του σπιτιού τους; Τι θέλετε να πείτε… ότι ο Θεός δεν προέβλεψε αυτή την εξέλιξη;

Μιλώντας πάνω σε αυτό το θέμα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και ειδικά για το κείμενο της Ιεράς Συνόδου, τόνισε: «Το διάβασα με μεγάλη προσοχή και είναι καθαρά ένα υποκριτικό κείμενο Νομίζω ότι αυτή η υποκρισία πρέπει να τελειώσει. Είναι άλλο πράγμα αν ένας έχει συντηρητικές απόψεις και φαίνεται αν ο άλλος πρέπει να έχει συντηρητικές απόψεις. Είναι μεγάλη η διαφορά και φαίνεται το ψέμα πια. Αυτή η εποχή έχει καταφέρει να κάνει ορατό το ψέμα. Οι νέες γενιές ουσιαστικά δεν ανέχονται αυτή την τεράστια υποκρισία. Ξέρουμε όλοι τι γίνεται στους κόλπους της εκκλησίας και, όποιος πει ότι δεν ξέρει, είναι λάθος. Τελεία και παύλα, το γνωρίζουμε όλοι στην μεγάλη κλίμακα. Και καλά κάνουν. Δηλαδή ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να ζει τις αμαρτίες. Η ζωή η ίδια ξεκινάει με απαγόρευση. «Μη το μήλο», «μη το μήλο» και το έφαγε το μήλο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ