Λιάνα Κανέλλη για αντιεμβολιαστές: «Το σλόγκαν του καλοκαιριού είναι κολυμπάω και γα@@ω»

9 mins read

Έξω από τα δόντια τα είπε η Λιάνα Κανέλλη για τους αντιεμβολιαστές φέρνοντας για παράδειγμα το «τραγούδι» του γιου της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ έφερε ως παράδειγμα και τον αντικαπνιστικό νόμο.

Η ίδια φανατική καπνίστρια, είπε πως οφείλει να σεβαστεί τους άλλους για να μην τους κάνει παθητικούς καπνιστές για το βίτσιο της. Έτσι οφείλουν να κάνουν και οι αντιεμβολιαστές.

Μίλησε δε και για την κουλτούρα που κυριαρχεί στην κοινωνία και έφερε για παράδειγμα το viral τραγούδι του Αντρέα Καρβέλα, του 13χρονου γιου του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, που βωμολοχεί και κάνει χειρονομίες.

Η Λιάνα Κανέλλη είπε λοιπόν: «Όταν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι viral, το σχολείο είναι πορνείο, τα μαθηματικά και τα ελληνικά είναι τα χειρότερα μαθήματα, και το σλόγκαν για το καλοκαίρι είναι κολυμπάω και γ…ω -και μην μου πει κανένα ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο τίποτα, αυτό παίζει σε όλο το διαδίκτυο και το βλέπουν όλα τα παιδάκια- και αυτό γίνεται ρεύμα κουλτούρας….».

Στη συνέχεια είπε: «Ήθελα να ξέρω αν οι αντιεμβολιαστές συνειδητοποιούν, σε ποιο βαθμό κινδυνεύουν από μία κοινωνία που δηλητηριάζεται και αποκτά την αντίληψη ότι πρέπει να μείνει πίσω σε όλα, έτσι ώστε να μπορεί να την ελέγχει, αυτός που την εκμεταλλεύεται και τη βάζει σαν το σκυλί να δουλεύει για να βγάζει λεφτά. Αυτή είναι η ιστορία».

Παρακολουθήστε εδώ: 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα