Λιβάνιος για ΕΡΤ: «Ζητάμε από την κυβέρνηση να απολογηθεί για ένα ανώνυμο χαρτί;»

9 mins read

Σε αρκετά υψηλούς τόνους απάντησε σήμερα στη Βουλή ο υφυπουργός στον πρωθυπουργός και αρμόδιος για την ΕΡΤ, Θοδωρής Λιβάνιος, σχετικά με το σημείωμα που έδειχνε να υπάρχει οδηγία στην ΕΡΤ να μην προβληθούν τα πλάνα από το τραπέζι που έγινε στην Ικαρία.
Ο κ. Λιβάνιος διερωτήθηκε ποιο είναι το ζητούμενο αφού τα πλάνα από την Ικαρία έπαιξαν ξανά και ξανά σε όλα τα δελτία της ΕΡΤ αλλά και αν η αντιπολίτευση ζητάει να απολογηθεί η ΕΡΤ και η κυβέρνηση για ένα ανώνυμο σημείωμα που όπως απεδείχθη δεν έλαβε καν εφαρμογής.
Συγκεκριμένα είπε ο κ. Λιβάνιος: «Προσπαθώ κατ’ αρχάς να καταλάβω ποιο είναι το ζητούμενο. Ξεκίνησε ότι η ΕΡΤ δεν έπαιξε την φωτογραφία, μετά έγινε ότι η ΕΡΤ έπαιξε την φωτογραφία αλλά όχι πολύ, μετά έγινε ότι η ΕΡΤ δεν έπαιξε καθόλου την φωτογραφία ξανά. Και το αποκορύφωμα είναι ότι πριν λίγο έβγαλε βίντεο η Αυγή βίντεο καταγγέλλοντας και υιοθετώντας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΕΡΤ δεν έχει παίξει το βίντεο, ανεβάζοντας το βίντεο από το δελτίο της ΕΡΤ!
Και αναρωτιέμαι -επειδή μου δείξανε το χαρτί το οποίο έχει κυκλοφορήσει- είναι σοβαρή αντιπολίτευση αυτή τώρα; Ζητάμε τώρα από την ΕΡΤ, από την κυβέρνηση να απολογηθεί για ένα ανώνυμο χαρτί; Το οποίο διαψεύδεται στην πράξη. Τι λέει το χαρτί: δεν παίζουμε φωτογραφίες ούτε βίντεο. Να τώρα σας δείξαμε ότι έπαιξαν. Ή υπήρξε ντιρεκτίβα και ακολουθήθηκε ή δεν υπήρξε και δεν ακολουθήθηκε. Ποιο από τα δύο συμβαίνει;». 

Facebook Comments