ΑρχικήΠαραπολιτικάΛούκα Κατσέλη: «Πρώτος ο Παπανδρέου έμαθε την σχέση μας με τον Αρσένη...

Λούκα Κατσέλη: «Πρώτος ο Παπανδρέου έμαθε την σχέση μας με τον Αρσένη – Μας παρακολουθούσε»

Στην σχέση της με τον πρώην βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γεράσιμο Αρσένη, αλλά και την πορεία της στο κόμμα αναφέρθηκε σε συνέντευξη η Λούκα Κατσέλη.

Η κ. Κατσέλη προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας πως ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε την σχέση τους, καθώς τους παρακολουθούσε!

“Μας παρακολουθούσαν και τους δύο. Μας παρακολουθούσαν γιατί φώναξε ο Ανδρέας τον Γεράσιμο και του το είπε, οπότε το 1984 επισημοποιήσαμε το δεσμό μας και παντρευτήκαμε”, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο One Channel.

 

 

Συνεχίζοντας, η Λούκα Κατσέλη μίλησε για τον πολιτικό της γάμο με τον Γεράσιμο Αρσένη (μόλις είχε θεσμοθετηθεί από το ΠΑΣΟΚ) και δήλωσε πως ο Ανδρέας Παπανδρέου, ενώ διαφωνούσε με τον πολιτικό γάμο, τελικά τους πάντρεψε και ήταν κουμπάρος τους.

“Ο Ανδρέας δεν ήθελε να κάνουμε πολιτικό γάμο. Τελικά, έγινε. Ήταν ο κουμπάρος μας μαζί με τη Μαργαρίτα και ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο στο δημαρχείο της Αθήνας” είπε.

Η Λούκα Κατσέλη αποκάλυψε παράλληλα το γεγονός που δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ ο Γεράσιμος Αρσένης, και αυτό δεν ήταν άλλο από την κρίση των Ιμίων.

 

 

“Ζήσαμε πολύ δύσκολες στιγμές. Ίσως η πιο δύσκολη ήταν τα Ίμια. Η κρίση των Ιμίων την οποία δεν την ξεπέρασε ποτέ. Γιατί πίστευε ότι έπρεπε να είχε παραιτηθεί εκείνο το βράδυ και δεν το έκανε γιατί μόλις είχε προηγηθεί ένα μήνα, δύο μήνες η εκλογή πρωθυπουργού που την είχε χάσει για δύο ψήφους ότι θα συνδεόταν με αυτό και μέχρι και το τέλος της ζωής του ουσιαστικά βασανιζόταν από αυτό. Και ήθελε να γράψει για τα Ίμια. Αισθανόταν πολύ βάρος. Κι ενώ είχε κάνει τόσα πράγματα, και σε κάθε υπουργείο που πέρασε, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα και πολύ δυνατές αξιακές βάσεις” είπε.