Λύγισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά τη μάχη με τον κορωνοϊό (video)

9 mins read

Λύγισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην  εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό. «Έζησα τι θα πει νοσηλεύτρια και τι θα πει γιατρός. Έζησα αυτούς τους “αστροναύτες”», δήλωσε για τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης όπου εισήχθη με Covid 19.

«Ένιωσα ότι έπαιρνα δύναμη από τα μάτια της Παναγιάς και από τα μάτια των νοσηλευτριών και των ιατρών. Από κει και πέρα το μυαλό μου πήγαινε στην οικογένειά μου, στα παιδιά μου, στη γυναίκα μου και στους φίλους μου», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Να δούμε με αισιοδοξία στη ζωή», σημείωσε στη συνέχεια ο πρώην Περιφερειάρχης Μακεδονίας, τονίζοντας ότι δεν είχε υψηλό πυρετό, έφτασε μέχρι 38, αλλά τον χτύπησε ο κορονοϊός στα πνευμόνια.

«Απαγορεύεται να έχεις επαφή με τον οποιονδήποτε. Εκεί μέσα ζεις με την Παναγιά, με το νοσηλευτικό προσωπικό και με τον θάνατο», υπογράμμισε στη συνέχεια για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο νοσοκομείο.Όταν η Ζήνα Κουτσελίνη τον ρώτησε αν είχε προλάβει να κάνει τον απολογισμό του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λύγισε… «Όχι γιατί δεν περίμενα να μπω μέσα», απάντησε, συμπληρώνοντας: «Το μέλλον ήταν αβέβαιο». Ωστόσο, δήλωσε ότι μίλησε μέσω διαδικτύου με ένα πρόσωπο και είπε όσα ήθελε.

«Ξέρετε πόσοι μπήκαν και δεν βγήκαν επώνυμοι και ανώνυμοι το τελευταίο εξάμηνο στη Θεσσαλονίκη;», είπε ακόμα. Όσο για τους αρνητές, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε ότι όλοι πρέπει να φοράμε τη μάσκα.

Facebook Comments