ΑρχικήΠαραπολιτικάΜανώλης Μαυρομμάτης – Ρένα Βενιέρη: Έκκληση για αίμα για το ζευγάρι –...

Μανώλης Μαυρομμάτης – Ρένα Βενιέρη: Έκκληση για αίμα για το ζευγάρι – Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες

Σαράντα τέσσερις μέρες νοσηλεύονται στο «Γεννηματάς», μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους, ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ειρήνη και οι επόμενες 48 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Χθες (1/4) με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γιος τους, Μιχάλης, έκανε έκκληση για αίμα. «Καθότι δόθηκε πολύ αίμα στους γονείς μου για τα χειρουργεία, θα σας παρακαλούσα πολύ αν έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα, να πάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο να κάνετε αιμοδοσία. Σημαντικό να πείτε πως πρόκειται για την Ειρήνη Μαυρομμάτη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς» έγραψε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», το οποίο προβλήθηκε πριν λίγες μέρες, αν και πριν λίγες εβδομάδες ο Μανώλης Μαυρομμάτης φάνηκε να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος.

 

 

Η περίπτωση της συζύγου του είναι ακόμα πιο δύσκολη καθώς υποβάλλεται συνέχεια σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκατασταθούν τα αναπνευστικά της προβλήματα. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.