ΑρχικήΠαραπολιτικάΜαρκόπουλος για Καρυστιανού: «Η εξεταστική την έφερε σε πλήρη πανελλαδική θέαση»- Η...

Μαρκόπουλος για Καρυστιανού: «Η εξεταστική την έφερε σε πλήρη πανελλαδική θέαση»- Η είδηση που έδωσε (video)

Για την υπόθεση των Τεμπών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Αρχικά ο κ. Μαρκόπουλος ξεκαθάρισε ότι σχετικά με τον ίδιο και την εξεταστική στην οποία μάλιστα ήταν και πρόεδρος, συμμετέχοντας στην πλειοψηφία, τον δέσμευαν και ακολουθούσες τις επιλογές της πλειοψηφίας.

Αναφερόμενος στην Μαρία Καρυστιανού σημείωσε ότι μεταξύ των άλλων καλών που βγήκαν από την εξεταστική ήταν και το γεγονός ότι «η κ. Καρυστιανού είχε αρχίσει και γινότανε γνωστή στο πανελλήνιο για τις παρεμβάσεις της, όμως σε πλήρη πανελλαδική θέαση -και χαίρομαι γι’ αυτό, γιατί είπαμε σκύβουμε το κεφάλι στον πόνο αυτής της γυναίκας- απ’ την Εξεταστική Επιτροπή ήρθε».

Μάλιστα ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έδωσε και μία είδηση: Αποκάλυψε ότι «κάποια στιγμή μάλιστα όταν περάσει και λίγος καιρός εγώ θα γράψω ένα ωραίο βιβλίο γύρω από αυτή την εμπειρία και νομίζω ότι οι πολίτες θα γίνουν σοφότεροι για τον τρόπο με τον οποίο κάποιες διαδικασίες γίνονται. Όμως να σταματήσει η ανθρωποφαγία και επιτέλους να σταματήσουν να γράφονται πράγματα τα οποία δεν ισχύουν».