«Ματς» Άδωνι-Ζαχαριάδη στο twitter για το κλείσιμο της Pitsos

9 mins read

O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων διαπληκτίστηκε έντονα με τον βουλευτή για το ζήτημα της αποχώρησης της Pitsos από την Ελλάδα και τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

Έγραψε ο κ. Ζαχαριάδης: Η αποχώρηση της Pitsos από την Ελλάδα είναι ένα σημαντικό πλήγμα για την οικονομία και τους εργαζόμενους. Μια εξέλιξη που η κυβέρνηση της ΝΔ θα έπρεπε να είχε αποτρέψει. Κατά τα άλλα ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του έχουν «φιλοεπενδυτικό προσανατολισμό»…

Και του απάντησε ο κ. Γεωργιάδης: «Σας παραπέμπω στην δήλωση Σταθάκη για το ίδιο θέμα πριν από 3 χρόνια. Απορώ γιατί εξευτελιζεστε τόσο»

Του ανταπάντησε ο κ. Ζαχαριάδης: «Έφυγε επι των ημερών σας και ζητάτε και τα ρέστα. Ντροπή! Ανίκανοι και λίγοι…»

Και ο κ. Γεωργιάδης τον παρέπεμψε στη δήλωση του Γιώργου Σταθάκη: «Σας παραπέμπω στην δήλωση Σταθάκη για το ίδιο θέμα πριν από 3 χρόνια. Απορώ γιατί εξευτελιζεστε τόσο».

Σημειωτέον ότι ήδη από προχθές έχει μετατραπεί σε πολιτική αντιπαράθεση η επιστολή των εργαζομένων του εργοστασίου της Pitsos (Bosch) προς τον Πρωθυπουργό, όπου ζητούν να υπάρξει παρέμβαση ώστε το ιστορικό εργοστάσιο να μην κλείσει και να μην μεταφερθούν οι εγκαταστάσεις του στην Τουρκία με τον ΣΥΡΙΖΑ να αγνοεί μάλλον ότι οι υπάλληλοι δεν έστειλαν σήμερα επιστολή για πρώτη φορά, από το 2017 προειδοποιούσαν και η τότε κυβέρνηση δεν κατάφερε να φέρει μία αποτελεσματική λύση ώστε η επιχείρηση να παραμείνει ανοιχτή και στην Ελλάδα.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα