Με την «κυρά του βράχου» στην Κίναρο ο Χαρδαλιάς

8 mins read

Την Κίναρο επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την επιστροφή του από την Κάρπαθο. Ο ίδιος μοιράστηκε φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας:

“Στο γυρισμό μου από την Κάρπαθο όπου παρευρέθηκα εχθές για τα «ΗΛΙΑΚΕΙΑ 2022», δεν γινόταν να παραλείψω να επισκεφθώ και ένα ακόμη νησί των Δωδεκανήσων με ιδιαίτερη ιστορία, την Κίναρο.

Συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού & Νήσων Αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη, σε ένδειξη τιμής και μνήμης κατέθεσα στεφάνι στο Μνημείο των τριών Ηρώων Πεσόντων, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, του κυβερνήτη υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση, του συγκυβερνήτη υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά και του ναυτίλου ανθυπασπιστή (ΗΝ/ΡΕ) Ελευθέριου Ευαγγέλου.

Το ταξίδι μου στα Δωδεκάνησα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, συναντώντας τη μοναδική κάτοικο του νησιού, την «Κυρά του βράχου», την κυρά Ρηνιώ, μαζί με τον γιο της Γιώργο. Μοναχική αλλά γενναία, η κυρά Ρήνη υψώνει κάθε πρωί με υπερηφάνεια και τιμή τη γαλανόλευκη, ως γνήσια και ξεχωριστή Ελληνίδα!”

 

Facebook Comments