Αποζημίωση €2.000 καλείται να καταβάλει στη Β. Σταμάτη ο Π. Πολάκης

11 mins read

Μετά την αποζημίωση στον Στ. Πουλή, αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ καλείται να καταβάλλει ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και στην Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της.

Σημειωτέον ότι χθες μετά την απόφαση του δικαστηρίου καλείται να καταβάλει το ποσό των 3.000 ευρώ στον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ειδικότερα σύμφωνα με την ανακοίνωση, η «Δικηγορική Εταιρία Νίκος Αγαπηνός», η οποία εκπροσώπησε την κ. Σταμάτη στην αντιδικία της με τον κ. Πολάκη, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Καταδίκη του τέως Υπουργού Υγείας Πολάκη για εξύβριση της Βίκυς Σταμάτη από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (υπ αριθμ. 2327/2019 απόφαση).

Το Δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των 2.000€ στην εντολέα της «Δικηγορικής Εταιρίας Νίκος Αγαπηνός» Βίκυς Σταμάτη για την υβριστική ανάρτηση του τέως Υπουργού Υγείας νομιμοτόκως από την επίδοση της αγωγής και 500€ δικαστικά έξοδα εξαιτίας της ήττας του.

Η απόφαση δικαίωσε ηθικά απολύτως την κυρία Σταμάτη, αναγνωρίζοντας ότι «προέκυψε σαφώς σκοπός εξύβρισης, αφού σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν οι εκφράσεις του και ο τρόπος διατύπωσής τους κατά το ύφος τους με την δημόσιο λόγο με τον οποίο πρέπει να εκφράζεται δημοσίως ένας πολιτικό. Αναγνωρίστηκε μάλιστα η παράνομη και υπαίτια προσβολή της προσωπικότητας της ενάγουσας ως προς την τιμή και υπόληψή της.»

Βέβαια η κ. Σταμάτη ζητούσε 1 εκατομμύριο ευρώ ενώ το δικαστήριο επιδίκασε 2.000 ευρώ μόλις.

Τι είχε γράψει ο Παύλος Πολάκης πριν δύο χρόνια τη Βίκυ Σταμάτη

«Όταν το φτωχό νυμφίδιο, αφού γίνει νεόπλουτο τσουλί, τα χάνει όλα και (ξανα)μπαίνει φυλακή, χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το «λαουτζίκο», όταν ήταν στο δεύτερο κλεψιμέικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της».

 

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα