Μέχρι και ο ΓΑΠ θύμωσε με τον ΣΥΡΙΖΑ

7 mins read

Ένα πολύ οργισμένο ξέσπασμα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη θεωρία της επανάληψης του “βρώμικου ’89” είχε ο Συντονιστής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Ελενόπουλος, εξ απορρήτων του Γιώργου Παπανδρέου.

H κεντρική ιδέα της μακροσκελούς ανακοίνωσής του συνοψίζεται σε ένα ερώτημα: “η επιχείρηση κατασυκοφάντησης επί σειρά ετών μιας παράταξης και ενός πρώην Πρωθυπουργού, αν δεν είναι ένα διαρκές ριμέικ του μαύρου ‘89, τότε τι είναι;”.

Υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ” με τις επιλογές και τις πράξεις του, όχι μόνο ευτελίζει και απαξιώνει ηθικά την αριστερά, αλλά αποδεικνύεται και ο μεγαλύτερος χορηγός της δεξιάς”. “Με την υπόθεση της NOVARTIS, τονίζει, ο ΣΥΡΙΖΑ ξέπλυνε ένα ακόμη σκάνδαλο της περιόδου Καραμανλή, αυτό του φαρμάκου, το οποίο θέλησε να δει ως σκάνδαλο χρηματισμού πολιτικών από μια συγκεκριμένη εταιρεία – για το οποίο η δικαιοσύνη έχει το λόγο, και όχι όπως πραγματικά ήταν, μια συνεχής αιμορραγία του δημόσιου ταμείου προς όλες τις εταιρείες, που μπορεί να ξεπέρασε και τα 30 δις ευρώ σε διάστημα 5 μόλις ετών, μεταξύ 2004 και 2009”.

Facebook Comments