Μήνυμα Βούτση σε Τζανακόπουλο-Πολάκη

7 mins read

Δεν τους κατονόμασε, αλλά οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι σ αυτούς απευθυνόταν.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μέλος της Ομπρέλας πια και όχι των προεδρικών, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε κατά των τσαμπουκάδων δημιουργώντας την εντύπωση ότι απευθυνόταν στον “εκκαθαριστή” Δ. Τζανακόπουλο και τον “αψύ Σφακιανό” Π. Πολάκη: “…Αυτά πρέπει να τα ανατάξουμε, είναι δικό μας θέμα, πριν γίνουμε αποφασιστικοί και τσαμπουκάδες -μέσα σε εισαγωγικά βάλτε το, καταλαβαίνετε, το λέω για να συνεννοούμαστε- και να μαστε πιο αποφασιστικοί, πιο επίμονοι, πιο έμπειροι, να βρούμε καλύτερους συνεργάτες, να προχωρήσουμε πολιτικές, κάποιοι να τιμωρηθούν στα πλαίσια είτε του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα, είτε ας πούμε της δημόσιας διαφάνειας και της διάυγειας και τα λοιπά…».

Και συνέχισε: «πριν τα κάνουμε όλα αυτά να ξέρουμε ότι χρειάζεται κάποιος συσχετισμός… Που δεν είναι μόνο η ημέρα των εκλογών, πόσες ψήφους πήρες, είναι ένας συσχετισμός μέσα στην κοινωνία για να μπορείς αυτά τα πράγματα να τα προχωρήσεις.

»Δεν είναι όλοι οιονεί εχθροί μας συντρόφισσες και σύντροφοι, πράκτορες, προβοκάτορες, αλήτες ή ποινικοί επειδή δεν είναι δικοί μας…».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα