ΑρχικήΠαραπολιτικάΜητσοτάκης & Ανδρουλάκης τηλεφώνησαν στη γιαγιά που έκανε δωρεά ένα ασθενοφόρο

Μητσοτάκης & Ανδρουλάκης τηλεφώνησαν στη γιαγιά που έκανε δωρεά ένα ασθενοφόρο

Μία γυναίκα η κ. Αθηνά, συνταξιούχος, έκανε δωρεά στο ΕΚΑΒ του Μεσολογγίου, ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο αξίας 65.000 ευρώ.

Η κ. Αθηνά Παπαχρήστου, η οποία αφού ταλαιπωρήθηκε για χρόνια, αποφάσισε να κάνει αυτή την προσφορά στο τοπικό νοσοκομείο με όσες οικονομίες είχε.

Μαζί της επικοινώνησε ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να την ευχαριστήσει για την τεράστια και συγκινητική της προσφορά στον τόπο της. Όπως είπε η ίδια στην ΕΡΤ, της τηλεφώνησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Είχα προβλήματα με τον άντρα μου για 12 χρόνια. Θέλανε μας στείλουν από την Πάτρα ασθενοφόρο, αλλά δεν γινόταν. Εγώ είχα πρόβλημα με το νεφρό μου, αλλά δεν μπορούσε να έρθει να με πάρει κανένα ασθενοφόρο, είχα χάσει τρία ραντεβού στο νοσοκομείο. Όταν ήρθε να με πάρει ένα ασθενοφόρο την τέταρτη φορά, έμεινε στη μέση της γέφυρας. Πήρα τότε ένα ταξί και πήγα για να μην χάσω το ραντεβού. Άλλη φορά που πήγαινα με τον άντρα μου στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, έμεινε το ασθενοφόρο κοντά στην Άρτα. Μας άφησαν εκεί σε ένα υπόστεγο που πήγαιναν το βράδυ οι αγελάδες, για να το φτιάξουμε. Περιμέναμε μετά να έρθει από την Αμφιλοχία το ασθενοφόρο να μας πάει στα Γιάννενα.

Προσευχόμουν στο Θεό να φύγω όπως περπατάω, να μην ταλαιπωρηθώ όπως ο άντρας μου», είπε ενώ για την αγορά του ασθενοφόρου των 65.000 ευρώ όπως είπε «Έκανα οικονομία μεγάλη για να έχω για τα γεράματά μου. Όταν έφυγε ο άντρας μου σκέφτηκα ”τι τα θέλω τα λεφτά;”. Έφυγε ο άντρας μου, θα φύγω και εγώ, σκέφτηκα. Πούλησα και ένα χωράφι που είχα και πήρα αυτό το ασθενοφόρο για να αφήσω κάτι πίσω μου. Ήθελα όλος ο κόσμος να εξυπηρετείται. Αν δεν είναι στον τομέα Μεσολογγίου, δεν το παίρνω. Δεν θέλω να φύγει να πάει στην Πάτρα, να μείνει εδώ στην περιοχή. Με τον άντρα μου ήμασταν μαζί 60 χρόνια, ταλαιπωρούνταν για χρόνια με την υγεία του» ανέφερε ακόμη.