Μπακογιάννη για Κοσιώνη: «Λατρεύω τα πάντα στη νύφη μου»

6 mins read

“Η Σία Κοσιώνη είναι ένα πλάσμα που φωνάζει “Αγάπα με” είπε η Ντόρα Μπακιογιάννη μιλώντας στην εκπομπή Happy Day του Alpha,.

Η πρώην υπουργός αναφέρθηκε με τον πιο θερμό τρόπο στη σύζυγο του γιου της, λέγοντας πως λατρεύει “τα πάντα” στη νύφη της. “Είναι δοτική, χαρούμενη και καταπληκτική μάνα. Θα πρέπει να είναι ηλίθια κάποια για να να σαμποτάρει μια τέτοια νύφη”, ανέφερε.

 

“Πρέπει να είναι…τσόκαρο η νύφη για να αντιδράσει η πεθερά” είπε. Ως προς τη σχέση της με τον αδελφό της, τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, σημείωσε: “Στην πολιτική υπάρχουν πάντα ups and downs. Είναι φορές που συμφωνείς, είναι φορές που δεν συμφωνείς. Είναι φορές που δυσκολεύουν οι σχέσεις. Αλλά οι πολιτικές. Όχι οι οικογενειακές. Κι αυτό ευτυχώς καταφέραμε να το διασώσουμε διαχρονικά. Και γι’ αυτό ο αδερφός μου ήταν ο πρώτος ανέλαβε πολύ ισχυρά τα ηνία όταν αρρώστησα”. Και πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει περίπτωση σε μια πολιτική οικογένεια με δυνατές προσωπικότητες… Θα έχεις και συγκρούσεις, θα έχεις και καλές στιγμές, θα έχεις και δύσκολες στιγμές”.

Facebook Comments