Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, κατά την οποία υπερθεμάτισε υπέρ της ελληνικής κουζίνας, αν και της αρέσει παράλληλα να δοκιμάζει νέες γεύσεις.
Η γνωστή μαγείρισσα προχώρησε σε μια αποκάλυψη, σχετικά με το ιδιαίτερο πιάτο που δοκίμασε κάποτε στο Παρίσι «Κάποια στιγμή είμαι στο Παρίσι με τον φίλο μου τον Κωνσταντίνο και τον Jean Paul Gaultier και πάμε σε ένα εστιατόριο. Και μας φέρνουν στην αρχή ένα καλοσώρισμα. Κατευθείαν πιάνει ένα ο Jean Paul και μου το βάζει στο στόμα. Ο Κωνσταντίνος δίπλα δεν αγγίζει. Το τρώω εγώ. Ήταν κάτι πολύ τραγανιστό, υπέροχο και πεντανόστιμο. Και μου λέει ο Κωνσταντίνος: “ξέρεις τι έφαγες τώρα; Αυτιά γουρουνιού» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη”.
Στη συνέχεια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δήλωσε πως κατά καιρούς της έχουν γίνει και τηλεοπτικές προτάσεις, οι οποίες δεν αφορούν τη μαγειρική. “Μου έγιναν κατά καιρούς διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν είναι η θέση μου αυτή. Εγώ βγαίνω μόνο για να δείξω μια καλή συνταγή” είπε και τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της πορείας της, έχει ζήσει διάφορα ευτράπελα στον τηλεοπτικό “αέρα”.
“Μου έχουν συμβεί τα πάντα στον τηλεοπτικό αέρα. Να καεί το φαγητό, να χυθεί, να φύγουν πράγματα από τα χέρια, να κοπώ”, ανέφερε, ενώ αποκάλυψε ποια είναι τα αγαπημένα πιάτα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
“Ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του μας κάνουν την τιμή και επισκέπτονται συχνά το μαγαζί. Στον Κυριάκο Μητσοτάκη αρέσουν πολύ τα ψητά ψάρια και του αρέσει πάρα πολύ ο ροφός φρικασέ“ είπε η κα. Μπαρμπαρίγου.
Δείτε το βίντεο: