Ο εκδότης του Documento κοινοποίησε ένα παλαιότερα tweet του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καλώντας τον είτε να αναιρέσει όσα έχει πει είτε να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε γράψει στις 5 Ιουλίου του 2020: «Ο Θεοδωρικάκος από καιρό δεν σχετίζεται με GPO/Καλογρίτσα. Δεν είναι αδιάβαστοι, αλλά επαγγελματίες συκοφάντες. Σημ: Ο Καλογρίτσας πούλησε το Documento στον Βαξεβάνη για 20.000. Για τη συμμορία τους Επιτροπή και αν χρειαστεί Ειδικό Δικαστήριο. 5 Ιουλίου: Θα κλάψουνε μανούλες».
Ο Κώστας Βαξεβάνης τον εγκάλεσε σήμερα γράφοντας: «Ή θα αναιρέσεις τα ψεύδη περί πώλησης του Documento από τον Καλογρίτσα σε εμένα για 20.000 , ή θα έχεις όλες τις νομικές συνέπειες που αρμόζει στις συκοφαντίες σου».
Με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να απαντά δύο φορές: «Ήταν περισσότερα ή λιγότερα;;»
«Η ερώτηση δεν είναι προς αστεϊσμό. Ζητώ να διευκρινιστεί ποιο μέρος της διατύπωσης δεν ισχύει, ώστε να γίνει η ενδεχομένως δέουσα διόρθωση. Ορισμένοι δεν έχουμε πρόβλημα με την αποκατάσταση της αλήθειας.»
Ή θα αναιρέσεις τα ψεύδη περί πώλησης του Documento από τον Καλογρίτσα σε εμένα για 20.000 , ή θα έχεις όλες τις νομικές συνέπειες που αρμόζει στις συκοφαντίες σου https://t.co/iBJc7Y6uZ8
— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) March 16, 2021