Μπογδάνος: «Πρέπει να κάνουμε pushbacks και να το λέμε» – Τι είπε για τις αμβλώσεις (video)

10 mins read

Για τα σχέδια του νεοσύστατου κόμματος «Εθνική Δημιουργία», τις πρόωρες εκλογές και τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό μίλησε στο Action24 ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο Αντιπρόεδρος της «Εθνικής Δημιουργίας» αναφορικά με τις πρόωρες εκλογές είπε: «Δεν είμαστε Καμμένοι, δεν είμαστε Ανεξάρτητοι Έλληνες, δε θέλουμε να έρθει η δεύτερη φορά Αριστερά. Ζήτημά μας δεν είναι να είμαστε χρήσιμοι για την Νέα Δημοκρατία αλλά για την χώρα. Δεν είμαστε κοντά στην Χρυσή Αυγή, είναι ιδεολογικός μας αντίπαλος. Είμαστε το πιο φιλελεύθερο κόμμα στην Ελλάδα».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Μεταναστευτικό ο Αντιπρόεδρος της «Εθνικής Δημιουργίας» δήλωσε πως είναι υπέρ των Pushbacks. «Πρέπει να λέμε και να κάνουμε Pushbacks γιατί αλλιώς κινδυνεύει η χώρα μας. Ξέρω ότι το λιμενικό κάνει την δουλειά του πάρα πολύ καλά και έτσι πρέπει να συνεχίσει».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε και την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις λέγοντας πως «το ελληνικό πλαίσιο για τις αμβλώσεις με καλύπτει, ωστόσο δε είναι δυνατόν να γίνονται αμβλώσεις όταν το έμβρυο είναι 5 μηνών, η ζωή ανήκει στο έμβρυο και όχι στη μαμά». Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας ότι ταυτίζεται με τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ. «Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένα κεντρώο κόμμα με κεντρώο αρχηγό και με Σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές, ταυτίζεται με τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Μπογδάνος δήλωσε φανατικός οπαδός του Τραμπ τονίζοντας ότι με αυτόν στην εξουσία δεν θα υπήρχε εισβολή στην Ουκρανία.

Facebook Comments