ΑρχικήΠαραπολιτικάΝέα πυρά Μπογδάνου κατά Επιτροπής 2021: «Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και...

Νέα πυρά Μπογδάνου κατά Επιτροπής 2021: «Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού»

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την άποψη ότι πολλοί Έλληνες κοιτούν με σκεπτικισμό το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και εκτίμησε ότι δεν έχει καταφέρει, μέχρι τώρα, να επιτελέσει το έργο της.

Όπως σημείωσε μιλώντας στον Alpha πολλοί Έλληνες «κοιτούν με σκεπτικισμό το έργο της επιτροπής, γιατί δεν εντάσσει περισσότερα στοιχεία από την κοινή μας παράδοση. Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό».

Εξηγώντας την πρόσφατη διαφωνία του αναφορικά με την ανάρτηση της Επιτροπής για τη δολοφονία Λαμπράκη, ο κ. Μπογδάνος τόνισε ότι η κριτική δεν ασκήθηκε για το ίδιο το γεγονός αλλά γιατί, όπως είπε, «η Επιτροπή Ελλάδα 2021, πρέπει να προβάλει άλλα γεγονότα και όχι αυτά που μπορεί να διχάσουν».

«Η αίσθησή μου είναι ότι η επιτροπή έχει καταφέρει, κυρίως μέσω Twitter, να μην εκπληρώνει τον πρώτιστο και κύριο λόγο που την εμπιστεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι να ενώσει τους Έλληνες», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και συμπλήρωσε ότι η δολοφονία Λαμπράκη είναι ένα γεγονός που ακόμα προκαλεί πολιτικές αντιπαραθέσεις: «Η δολοφονία Λαμπράκη είναι μια ιστορία που προσεγγίζεται από μια συγκεκριμένη ιδεολογική σκοπιά. Ακόμα πλακώνονται στα τραπέζια. Αν είναι να φέρνουμε τέτοια πράγματα που φέρνουν τους δεξιούς και τους ΚΚΕδες σε ένταση, κρίνω πως αυτό είναι λάθος».

«Κανείς εχέφρων, νουνεχής Έλληνας δεν αμφισβητεί το έγκλημα της δολοφονίας του Λαμπράκη. Ποτέ ξανά, τέλος το παρακράτος, όμως είναι αυτό το πρώτο πράγμα που πρέπει να ασχοληθεί μια επιτροπή που μας έχει βάλει ήδη φιτιλιές;», επεσήμανε ο κ. Μπογδάνος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι δεν έχει διαπιστώσει να υπάρχει εσωκομματική δυσανασχέτηση για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται.