Νίκος Παππάς: «Διάφορα κέντρα θέλουν τεχνοκράτη πρωθυπουργό- Εξυφαίνουν σενάρια εκτός Βουλής»

13 mins read

«Διάφορα κέντρα θα προσπαθήσουν να μας ρυμουλκήσουν προγραμματικά προς κεντρώες άνευρες λύσεις»

Καθώς διάφορα κέντρα βλέπουν τη ραγδαία φθορά του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη αναζητούν τρόπους ούτως ώστε ένα κεντρικό οικονομικό πρότζεκτ, που αποτυπώνεται στην έκθεση Πισσαρίδη, να συνεχίσει να εφαρμόζεται αδιατάρακτα και αυτό ενδεχομένως να θέλει έναν τεχνοκράτη πρωθυπουργό, κόμματα δορυφόρους ή την προοδευτική, την προγραμματική απονεύρωση της Αριστεράς, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Νίκος Παππάς, βουλευτής και τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στον Νίκο Ξυδάκη ο κ. Παππάς μίλησε για την οδύνη που γίνεται βίωμα στην ελληνική κοινωνία επειδή δεν έχουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας που μπορεί να ανταποκριθεί, εξήγησε πως υπήρχε εδώ και καιρό η προειδοποίηση για την μετάλλαξη που είναι υπερμεταδοτική και δεν ελήφθη κανένα μέτρο από την κυβέρνηση.

Σημείωσε πως ως χώρα κάνουμε πρωταθλητισμό στη θνησιμότητα – σε σχέση με άλλες –γιατί ο κόσμος λαμβάνει συμβουλές να μείνει σπίτι όταν ασθενεί, φτάνουν στο νοσοκομείο όταν έχει προχωρήσει ο ιός, τα νοσοκομεία έχουν στομώσει – τα είπε και ο κ. Τσιόδρας – και σε αυτό το μέτωπο δεν έχουν ληφθεί καθόλου μέτρα και θα ξαναζήσουμε αυτά που ζήσαμε και την προηγούμενη περίοδο.

Ο βουλευτής τόνισε ότι ξέρουν «πως διάφορα κέντρα θα προσπαθήσουν να μας ρυμουλκήσουν προγραμματικά προς κεντρώες άνευρες λύσεις». «Δεν είναι τυχαίο», είπε «ότι αναθερμαίνονται, εξυφαίνονται σενάρια άλλης κυβερνητικής λύσης από αυτήν τη Βουλή ως απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσε το αίτημα εκλογές για να συνεχιστεί το βασικό οικονομικό πρότζεκτ που έχει ξεδιπλώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.».

Και επισήμανε μεταξύ άλλων ότι τα πραγματικά διλήμματα της ζωής – καθώς δεν είναι όλα επικοινωνία και το αν έχει ο κ. Μητσοτάκης ανοιχτό το κινητό του κατά τη διάρκεια των διακοπών – τοποθετούν καθέναν στο φάσμα μεταξύ αριστεράς και δεξιάς, προόδου και συντήρησης.

Facebook Comments