Ντ. Μπακογιάννη: «Θεωρώ την αντίδραση του κ. Βούρου επιεικώς μη κατανοητή»

9 mins read

Η βουλευτής της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη ήταν καλεσμένη στο Action24 και την εκπομπή «Εvening Report», με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, όπου κλήθηκε να σχολιάσει και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν αναφορικά με την αλά «Monty Python» παρέλαση στη Ν. Φιλαδέλφεια και δη την αντίδραση του δημάρχου της Ν.Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας κ. Γιάννη Βούρου.

Αρχικά, αναφορικά με τις συνολικές αντιδράσεις, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι «Θεωρώ όλες αυτές τις αντιδράσεις ακραία υπερβολικές».

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε και για την δήλωση του κ. Βούρου που χαρακτήρισε τις 10 νεαρές κοπέλες «γελοία υποκείμενα»,  όπου η βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε «Θεωρώ την αντίδραση του δημάρχου επιεικώς μη κατανοητή».

Παράλληλα, τόνισε «Δεν κατανοώ αυτό που γίνεται. Κι εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε σε αυτή την ηλικία για να διαφοροποιηθούμε από το κατεστημένο» και πρόσθεσε «Αν μιλούσα σε αυτά τα κορίτσια θα τους έλεγα ‘’μην προσβάλλετε τους άλλους που κάνουν παρέλαση, γιατί, καλώς ή κακώς, για πάρα πολλούς ανθρώπους, είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό’’».

Ακόμη, η κ. Μπακογιάννη επισήμανε ότι «Το μόνο παρήγορο σε αυτή την ιστορία, είναι ότι το κορίτσι που κρατούσε την σημαία δεν ‘’μαϊμούδιζε’’ καθόλου».

Τέλος, η βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι «Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να λέμε ούτε για ‘’άθλια υποκείμενα’’, ούτε να το κάνουμε τεράστιο θέμα».

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα