ΑρχικήΠαραπολιτικάΟ Θοδωρής Αθερίδης ανυπομονεί να κάνει το εμβόλιο

Ο Θοδωρής Αθερίδης ανυπομονεί να κάνει το εμβόλιο

Με τον κωδικό «Καλοκαίρι του ΄21» και περιμένοντας το εμβόλιο, ο Θοδωρής Αθερίδης ετοιμάζεται για τις διαφορετικές φετινές γιορτές. Σε μια εξομολογητική συνέντευξη, ο ηθοποιός μίλησε για την πανδημία, τη νέα του δουλειά και τη Σμαράγδα Καρύδη, στο bovary.gr .

«Χαίρομαι που δουλεύω αλλά ομολογώ ότι και η ίδια η δουλειά, μου δημιουργεί άγχος, παίρνω ένα ρίσκο. Παρά τα τεστ, η έγνοια δεν φεύγει. Είναι όλα παρακινδυνευμένα. Με το εμβόλιο, προσδοκούμε όλοι, ότι θα προλάβουμε το καλοκαίρι να κάνουμε περιοδεία. Κόντρες στο θέατρο δεν είδα, ούτε είδα τους ηθοποιούς να διχάζονται. Ποιος μπορεί να σε κατηγορήσει που δουλεύεις;».

«Η καθημερινότητά μου άλλαξε πολύ -δούλευα όλη μέρα. Τώρα, βγάζω τον σκύλο βόλτα, δύο φορές την μέρα και μένω σπίτι. Δεν έχω παράπονο. Χειροτέρεψε όμως η ποιότητα του ύπνου μου. Βλέπω απαίσια όνειρα, μια διαρκή απειλή. Έχω ένα Netflix στο σαλόνι κι ένα στον ύπνο μου».

«Το θέατρο μου έλειψε πολύ. Βέβαια τέτοιες μέρες θα ήμουν τρελός από δουλειά, με τις διπλές παραστάσεις, γιατί για μας οι γιορτές είναι ζόρι. Ωστόσο η καθημερινότητα του θεάτρου, είναι μια ευχάριστη ρουτίνα, τρόπος ζωής. Χριστούγεννα στο σπίτι, αλλά όχι όπως τα θέλω. Θα πάω το απόγευμα να δω τον εγγονό μου και δέκα θα γυρίσω σπίτι. Όπως και να το κάνουμε, αισθάνομαι σαν υπό κράτηση».