Ο Αδωνις ξεμπροστιάζει τον Πολάκη για τις ανεμογεννήτριες

11 mins read

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης υιοθέτησε τη θεωρία συνωμοσίας ότι τα δάση καίγονται για να μπουν μετά ανεμογεννήτριες. 

Η ανάρτησή του: 

“Τελικά η πρόταση που κάνει τζιζ σε όλη τη συμμορία που μας κυβερνάει είναι η σύνδεση των πυρκαγιών με τις ανεμογεννητριες(γερμανικές βεβαίως -βεβαίως). Βγάλανε όλους τους παπαγάλους και κάτι λαδωμένους επιστημονες και «οικολογούντες»να πουν «καμία σχέση γίνεται πιο δύσκολο μετά τη φωτιά να μπουν» !!!

Με κορωνίδα αυτή την κυρία του WWF που όταν το 2014 φωνάζαμε να μην καταστραφούν τα χημικά της Συρίας με υδρόλυση στη Μεσόγειο είχαν πάθει αφωνία!!. Οποιος έχει περάσει από αυτοδιοίκηση ή δημόσια διοικηση ΞΕΡΕΙ πως το πρόβλημα που έλυσε η απόφαση του ΣΤΕ το 2012-13 με εισηγήτρια τη Σακελλαροπούλου ,ήταν της χωροθέτησης ( με περιβαλλοντικές μελέτες ) σε δασικές ,Natura και αναδασωτέες!

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ,χρειάζεται ΚΑΙ αδειοδότηση για τη διάνοιξη των τεράστιων δρόμων που ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για να μεταφερθούν ειδικά ο έλικας των 80-90 μέτρων. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΣΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ,παρά την έγκριση της ΡΑΕ,παρά τη χωροθέτηση!!! Αυτό το «πρόβλημα» λύνει η φωτιά όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία…..

ΥΓ .Καταλαβες ΑΜΟΡΦΩΤΕ -ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;;;; Που από τα υποβρύχια που έγερναν,από τα φάρμακα της Νοβαρτις ,έγινες σήμερα ατζέντης των ανεμογεννητριών,μόλις ανερρωσες από τη λοίμωξη παρότι δις εμβολιασμενος και εκτός σειράς ;;;;(Όλα Γερμανικά βεβαίως-βεβαίως…)”. 

Η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη: 

Για να καταλάβετε το επίπεδο ευφυΐας του Αν. Υπουργού Υγείας επί Συριζανέλ Παύλου Πολάκη, δείτε την σημερινή του ανάρτηση. Ως απόδειξη στο παραλήρημα του βάζει δύο φωτό και οι δύο επί Κυβερνήσεως

δηλ επί Συριζανέλ άφηναν να καίνε τα δάση και μετά τους έδιναν άδεια;

Facebook Comments