ΑρχικήΠαραπολιτικάΟ Άδωνις ξεσπάθωσε: «Έχει θράσος ο Νικολάκης ο Παππάς» (video)

Ο Άδωνις ξεσπάθωσε: «Έχει θράσος ο Νικολάκης ο Παππάς» (video)

​Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, κάλεσε τον Νίκο Παππά να βγει στον αέρα να δώσει εξηγήσεις για όσα είπε χθες, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό απατεώνα».

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι χθες ήταν σε μία εκπομπή στο Open και τον είχαν ρωτήσει για το θέμα της 13ης σύνταξης κι εκείνος απάντησε ότι δεν υπήρχε ποτέ, ότι δεν την έδωσε ποτέ ο  Τσίπρας και ότι εκείνοι δεν μπορούν να δώσουν γιατί δεν υπάρχουν άλλα χρήματα.

«Μάλιστα σε μία ερώτηση δημοσιογράφου για μια μελέτη του ΚΕΑ που δίνουν ως επίδομα 200 € ως επίδομα για την επιβίωση είπα ότι πράγματι υπάρχει αυτή η μελέτη είπε ότι πράγματι υπάρχει αλλά δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να ζει με 200 € το μήνα. Η μελέτη αυτή του ΚΕΑ με τα 200 € ευρώ που μου γράψε ο Νίκος ο Παππάς ντροπή, δεν υπήρχε επί ΣυΡιζΑ;», είπε χαρακτηριστικά. Με τον Γιώργο Αυτιά να λέει ότι τα 200 € τα έδινε η Θεανώ Φωτίου, 100 ευρώ μετρητά και 200 για σούπερ μάρκετ.

«Ερώτηση προς τον Νίκο Παππά, ο όποιος τόλμησε να μου γράψει και την λέξη “ντροπή” για τα 200 €, αυτή την ντροπή ο Νικολάκης ο Παππάς δεν την αισθανόταν τεσσεράμισι χρόνια υπουργός όταν εφήρμοζε αυτή την απόφαση του ΚΕΑ και έδινε ο υπουργός του κυρία Φωτίου τα 200 € κάθε μήνα για την επιβίωση; Δεν το κατάλαβε παππάς. Προσέξτε, λοιπόν, έχει το θράσος τώρα να μου γράφει ο Παππάς και “ντροπή” γι’ αυτό που έκανε ο ΣυΡιζΑ τεσσεράμισι χρόνια; Η λέξη ψεύτες και η λέξη απατεώνες έχουν πάρει νέα έννοια»,  τόνισε σε υψηλούς τόνους προκαλώρας τον Νίκο Παππά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ