Ο Αλέξης Γεωργούλης για τον μισθό του ευρωβουλευτή

8 mins read

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης ρωτήθηκε από τον Τάκη Χατζή στην εκπομπή του Direct στον Alpha για το πολυσυζητημένο ύψος της αμοιβής του ως ευρωβουλευτής. 

Και απάντησε: «Καταρχάς δεν έγινα θέμα επειδή εγώ το ξεκίνησα, αλλά επειδή κάποιοι άλλοι συνέχιζαν να μιλάνε γι΄ αυτό.  Δεν ήταν δικό μου επίτευγμα. Η αμοιβή μου είναι γραμμένη στο internet, με μια αναζήτηση στο Google μπορείς να το βρεις. Είπα εγώ ότι παίρνω 25 χιλιάδες; Έτσι ακούστηκε από κάποιους. Από κάποιους άλλους ακούστηκε πως αυτό το “25 χιλιάδες” που θεωρητικά είπα ήταν μοντάζ». 

Παραδέχθηκε, βέβαια, πως μιλάμε για ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Για την επιλογή του να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι JOKER στο OPEN, ο Αλέξης Γεωργούλης εξήγησε: «Συνεχίζω τη δουλειά που κάνω. Τραγικό! Δεν είναι θέμα χρημάτων. Αυτό που με έκανε να μείνω και στην υποκριτική ήταν η σχέση μου με τον κόσμο. Συνεχίζω λοιπόν τη σχέση μου με τον κόσμο». 

 «Θα ήταν σα να κρύβομαι από τον κόσμο αλλάζοντας επάγγελμα. Δεν ήθελα να αλλάξω επάγγελμα γιατί αυτό είναι το επάγγελμά μου. Και η βασική μου ανάγκη κάνοντας αυτό το επάγγελμα είναι η επικοινωνία μου με τον κόσμο. Εγώ έχω μια ικανότητα, μία ιδιότητα, ένα συνήθειο να μην είμαι μονόχνωτος. Δεν μπορώ να πω ότι έχω να κάνω μόνο αυτό και δεν μπορώ τίποτα άλλο», σημείωσε.

Facebook Comments